Dzisiaj jest 23 lis 2024, 19:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam , wczoraj kupiłem husqvarne ch racing i wszystko było dobrze , dzisiaj po odpaleniu zobaczyłem że światło bardzo słabo świeci przednie a z tyłu wcale go nie było , postojówki wcale nie ma..
Wczoraj rozwalił mi sie czujnik stopu ale wątpie w to że było to by od niepodpiętych kabli od czujnika .
Dzisiaj szukalem problemu ściągam bak a tam dwa niepodpięte kable jeden mocno niebieski a drugi zielony , wydaje mi sie że niebieski to masa bo jak "szedłem po kablu" to doszło do lampy itp. ogólnie dużo było tego niebieskiego taka wiązanka że poezja ...
a zielony nie wiem od czego . Jest tam regulator napięcia i nie wiem jak sie to nazywa
podłączyłem niebieski do ramy , pozniej zielony , pozniej dwa na raz w oddzielnych miejscach i bylo to samo ...

Prosił bym o jaką kolwiek pomoc w podłączeniu tego i rozwiązaniu problemu a za jakiś schemat był bym bardzo wdzięczny

Obrazek
Obrazek

A tutaj pod owiewką

Obrazek

Garaż : :D
Husqvarna CH Racing
WSK 125 M06
MZ 150es TROPHY
Shl Gazela M17 1969 r.
Nsu Quick 1939 r.
Simson Schwalbe 1986 r.
Suzuki Dr-z 400s
Honda CB 750
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Do zamknięcia , problem rozwiązany była to wina kostki pod owiewką coś nie łączyło :)

Garaż : :D
Husqvarna CH Racing
WSK 125 M06
MZ 150es TROPHY
Shl Gazela M17 1969 r.
Nsu Quick 1939 r.
Simson Schwalbe 1986 r.
Suzuki Dr-z 400s
Honda CB 750
Obrazek

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]