Dzisiaj jest 08 lut 2025, 13:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zapraszamy do Kielc po godzinie 22 :)) Szybko nauczysz się bić :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: vr6
hubert514 pisze:
Zapraszamy do Kielc po godzinie 22 :)) Szybko nauczysz się bić :)

Nie przesadzaj :) To już nie to co kiedyś, studiuje w Kielcach i odkąd tutaj mieszkam tylko jedna akcje miałem jak goniło nas kilku typa z kijami bodajże na Szydłówku :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda nsr

Ostrzeżenia: 1
Ja kastet w Czechach kupiłem za 8 zł, nie takie "gówno" tylko fajny :D

Tytuł:

Pojazd:
lepiej kupić wiatrówkę (pistolet) i przerobić ją koszt niewielki zarówno kupna wiatrówki jak i przeróbki nawet bez przeróbki można nieźle komuś porobić np na mordzie :D

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
naziol pisze:
lepiej kupić wiatrówkę (pistolet) i przerobić ją koszt niewielki zarówno kupna wiatrówki jak i przeróbki nawet bez przeróbki można nieźle komuś porobić np na mordzie :D

A potem wyrok za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu

Tytuł:

Pojazd:
wojtek007, A pałke po co kupujesz? żeby się nią pochwalić kolega czy w razie potrzeby poklepać nią gościa? :cool:

Wariat492 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z legalnością możesz mieć pistolet gazowy, np weźmy taka replikę beretty ,kształt i waga ta sama ,dźwięk ładowania a strzelasz gazem łzawiącym ,albo pociskami hukowo-błyskowymi. Na samo wyciągniecie połowa znika ,na przeładowanie 3/4 , a na lufę przed oczyma dresy nie będą walczyć. Z doświadczenia można się nauczyć że mocna latarka jest w stanie uratować twarz ,strzał z tysiaka lm ,robi się czarno przed oczami na kilka ,kilkanaście sekund :P

Co w tym kraju jest legalne ,chronić zdrowie czy nawet życie czy mandat 2 razy w życiu...

Co to sklepów to wszystkie taktyczne,militarne albo jeżeli umiałbyś się choć trochę bić to kastet zrobisz samemu :wink:

Kije w sportowych :cool:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, 0:27 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
MIMIK, wystarczy pożąda replika ASG i banda dresów od razu odchodzi wiem bo sam testowałem :twisted: 5 się sadziło to lekko odchyliłem bluzę a tu wystaje Glock 19 od razu się rozeszli

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:

Pojazd:
Ja mam dwa zabawki full metal odstraszają już bardzo fajnie raz nawet uratowały mnie i to co miałem przy sobie gdy doskoczyło do mnie 3 rumunów z problemem wystarczyło że pokazałem że mam dwie zabawki w kaburze.Do tego modyfikacje ktore w niej przeprowadziłem dodały jej taka moc że kulka osiąga prędkośc poczatkow około 530m/s wg chrono i mało brakuje by złamała przepisy bo niewiele jej brakuje do 17J :mrgreen:

Wariat492 pisze:

Tytuł:
*

Pojazd:
naziol pisze:
Ja mam dwa zabawki full metal odstraszają już bardzo fajnie raz nawet uratowały mnie i to co miałem przy sobie gdy doskoczyło do mnie 3 rumunów z problemem wystarczyło że pokazałem że mam dwie zabawki w kaburze.Do tego modyfikacje ktore w niej przeprowadziłem dodały jej taka moc że kulka osiąga prędkośc poczatkow około 530m/s wg chrono i mało brakuje by złamała przepisy bo niewiele jej brakuje do 17J :mrgreen:

Jaką masz tą replikę (model firma) ?

naziol pisze:
wojtek007, A pałke po co kupujesz? żeby się nią pochwalić kolega czy w razie potrzeby poklepać nią gościa? :cool:

Do obrony koniecznej ale jak pałką coś zrobię to będzie inna sytuacja jak wiatrówką.

Tytuł:

Pojazd:
dokładnie mam takie coś http://allegro.pl/hk-usp-hk-full-metal- ... 02934.html
do tego przerabiasz na naboje no2 wywalasz zaworek ciśnieniowy i masz na starcie zwiększoną jego moc niż ta podana oczywiście żeby uzyskać o wiele wiele większą to już grubsza sprawa
ale jeżeli chcesz coś dobrego i taniego

http://allegro.pl/pistolet-wiatrowka-z- ... 02446.html
http://allegro.pl/wiatrowka-pistolet-cr ... 73069.html
http://allegro.pl/pistolet-crosman-c31- ... 78229.html

je tez oczywiście można przerobić bądź super tanią alternatywą do straszenia są asg full metal które tez da się podkręcić :D i wyglądają jak na ostrą amunicję

ale jak masz taką zabawke nie musisz używać siły pokażesz cwaniakowi co masz odbezpieczysz przeładujesz i jak poczujuje że nie żartujesz to wątpie że będzie startować najwyżej dajesz mu strzała w chu* i gościu klęka :D bądx gazowiec strzelasz mu na morde gośc 20min sparliżowany i albo możesz ucieć albo jeszcze go okopać

Wariat492 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra Pany, ja się może wypowiem pałkę teleskopową można mieć jest to broń biała, jest legalna, możesz nawet nosić nóż, jest jedno ale xd np. jak masz nóż schowany np. w lasce (do chodzenia, podpierania się etc. ) to już się nie zalicza do tego typu rzeczy czyli broni białej i potrzeba rejestracji takiego owego przedmiotu.

Proszę Cie bardzo sklep i ceny :P : http://militaria-shop.pl/wyszukaj/?q=pa ... 3godLUoA2g

edyt: Zapomniałem dodać, na lajcie taką można szybe wybić w samochodzie i wgniotki po tym są ładne, wiem bo znajomemu się takie coś przydarzyło (uszkodził ktoś mu samochód )

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Ostatnio zmieniony 15 sty 2013, 12:15 przez nalfi, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2