Dzisiaj jest 24 lis 2024, 20:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witajcie, w mojej Sendzie jest padnięty akumulator, czy to może być przyczyną tego że nie ma światła stopu?

Kiedy ją kupiłem były momenty ze w trakcie jazdy obrotomierz lekko załapał przy dłuższej jeździe na wyzszych obrotach, a światła stopu nie było jak się później okazało to lampa LED'owa była podłączona pod swiało stopu, ale wtedy już aumulator nie dawał żadnych oznak życia także nie mogłem tego sprawdzić.

Dodam ze to aku jest prawdopodobnie od jakiejś kosiarki ma tylko trzy komory z elektrolitem wymiary jakies 5x5cm. Akumulator i tak będzie wymieniony, ale musze wcześniej sie dowiedzieć czy to jest z tego powodu lub moze byc to co innego...

Musze to zrobić bo policja może sie do tego dopiepszyć, a nie chcę stracić dowodu rejestracyjnego :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ]