Dzisiaj jest 23 kwie 2025, 3:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam.
Zastanawiam się czy do max 250zł znalazłbym jakąś fajną kamerkę do nagrywania jazdy na moto. Idealnie przeznaczona do tego to znalazłem za 200zł Goclever Dvr Sport, ale ona jakoś mnie nie przekonuje, wydaje mi się, że to będzie syf, poza tym jak widziałem filmik na youtube, to ona nie potrafi sobie poradzić ze światłem, dzięki czemu w niektórych momentach nic nie widać... :roll:
Możecie coś polecić ?
Wiem, że część ludzi kupuje zwykłe małe kamerki i robi do nich uchwyty, tylko jaką marke model kupić, aby fajnie nagrywała ?
Nie oczekuje Gopro za 250zł od razu mówie ! Ale przy Goclever to w ogólne nie da się tego oglądać... :/
Z góry WIELKIE dzięki za pomoc.
Pozdro ! :wink:

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ifasimson, nie musisz kupować go pro ale na dobrą kammerke innej firmy potrzebujesz x2 tego co masz co najmniej . ja bym na twoim miejscu zbierał a nie marnował kase na coś co nikogo w zyciu nie zadowoli

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widziałem filmiki na GoPro HERO 2 i są średniej jakości, nie mówiąc już o dźwięku. Mam GoPro HERO 3 BE i to dopiero jest coś czego wszyscy oczekują od takiej kamerki. Jest jeszcze Sony Action Cam. W GoClever się nie ładuj, bo to guffno :roll: Najlepiej kupić jakąś dobrą używaną kamerę i mocować ją na jakiś szelkach... Ale na to trzeba mieć przynajmniej 500zł. Oprócz tego trzeba mieć albo dobry pojazd, albo dobry pomysł, bo to tylko zaśmiecanie YT, chyba, że robisz tylko dla siebie, co jak dla mnie mija się z celem :wink:

Auto-Blask
http://www.facebook.com/autoblaskpl
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Micky, dlaczego robienie filmików dla siebie mija się Twoim zdaniem z celem ?! :roll:
Latam ze znajomymi to tu tam, coś można było by nakręcić, a potem sobie ogarnąć na chacie... Do tego jeśli Scooter Day Poland wypali, to mógł bym sobie nagrać filmik z jazdy po torze więc... :roll:
Hmm... Sam nie wiem, 500zł nie uzbieram tak hop-siup, poza tym szkoda by mi było tak wielkiej gotówki wydać na jakąś kamerkę... :/
Może Ktoś się jeszcze wypowie, czy do 250zł znajdę jakąś ogarniętą kamerke do nagrywania jazdy ?
A ta goclever dvr full hd ? Tylko zdaje sobie sprawę, że w takim przypadku upadek tej kamerki=koniec jej żywotu. :)

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ifasimson, Tu masz fajną http://allegro.pl/kamera-sportowa-rejes ... 99589.html /// Tutaj łap film z testu kamerki https://www.youtube.com/watch?v=n7u7prw_cEE

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie no, na pewno jest jakiś sens robienia filmików dla siebie, ale ja osobiście wszystko wrzucałbym na YT, oczywiście musi być to dobre. To jest super sprawa jak ktoś Ci wymusi itd... później masz dowody :) Każda kamera HD będzie dobra, tylko trzeba jakoś zredukować szumy i znaleźć dobre szelki lub coś podobnego. Za 250zł to nawet aparatu dobrego nie kupisz, a co dopiero kamerę :mrgreen: Może jakąś używkę, ale to pewnie zajechaną. GoClever sobie odpuść, kumpel miał i jedna wielka tragedia :roll:

Auto-Blask
http://www.facebook.com/autoblaskpl
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://www.youtube.com/watch?v=AubuTbXkrBU
A to g*wno ? Wiem, wiem... Obraz jest poprostu miód malina, ale za 9 zł... xD
W sumie poważnie, zacząłem się nad tym zastanawiać...
Zna ktoś wytrzymałość tego ? To ma własną pamięć wbudowaną, czy karty mini SD trzeba tam wkładać ?

Obrazek

Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 15:57 przez ifasimson, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ifasimson pisze:
Zna ktoś wytrzymałość tego ?

znam i nie ma to żadnej wytrzymałości. miałem to i żałuje. nawet dobrego filmiku tym nie zrobiszzz nie wiesz co kamerujesz nie ma wyswietlacza nic totalnie nic tak mały kąt widzenia że albo kamerujesz droge albo niebo. oszczedzaj ciezko uzbierane pieniadze ;/ i nie kupuj tego

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Pamiętaj, że kupując badziewie bo za 250zł nie kupisz dobrego sprzętu po prostu stracisz kasę. Gdybyś miał z 600-800zł to już bys cos znalazł fajnego natomiast te tańsze mijają się z celem i szkoda na to kasy. Albo dozbieraj, albo sobie to odpuść :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]