Dzisiaj jest 16 maja 2025, 15:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PLAY NA KARTE
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ktoś używa z was PLAY na karte ?
Jak to jest z tymi SMS do play za darmo ?
Bo dziewczyna ma PLAY i jak ja bym sobie kupił ten starter do PLAY na karte to niby bym miał za darmo smsy do niej.
Jak to z tym jest ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam Play na kartę. Jestem bardzo zadowolony. Nie ubywa mi tak hajsu z konta jak przy T-Mobile który miałem wcześniej. To jest tak że doładujesz za 50zł to masz 50 dni za darmo rozmowy i smsy w play. Zależy jaki starter kupisz bo są różne i one robią różnicę. Kupujesz starter internetowy to masz neta za darmo. Itd. Różnie jest. Poczytaj na stronie Playa :twisted:

W końcu moto :P

Tytuł:
*

Pojazd:
jak bedziesz dobrze kombinowal tak jak ja, to doładowujesz za 5-10zł i masz przez te 5-10 dni albo darmowe smsy do wszystkich sieci, albo darmowe rozmowy i sms do play, zalezy jaka taryfa, jak to wszytsko mi sie skonczy, to zmieniam taryfe na 'lubie to' i wtedy mam przez miesiac za darmo neta w telefonie i wtedy pisze z ludzmi przez fejsa bo wiekszosc ma teraz neta w telefonie, a jak zbliża się koniec tych 30dni, to znów zmieniam taryfe na sms/albo te rozmowy i sms w play, i znów doładowuje za 5-10zł i tak w kółko

'Jeśli wszystko masz pod kontrolą, znaczy że jedziesz za wolno'

DERBI - wpadnij i oceń moje Supermoto: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2213333#2213333

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Można mieć różne, że tak powiem taryfy ja mam np tak, że jak doładuje za 30zł to mam na 30dni free internet ale są różne i być może z tymi SMS jest tak samo. Ja kiedyś miałem po doładowaniu za 30zł - 1000sms do wszystkich sieci. W play jest fajnie tylko zazwyczaj jest tak, że ty masz do wszystkich tanio a wszyscy do Ciebie drogo, ale jak bys mial razem z dziewczyna w Play to powinna być gitarka :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]