Dzisiaj jest 24 lut 2025, 22:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
cześc mam problem z regulacja mojego roxa 100 ponieważ jak dam gazu to tak muli ciężko mu sie zebrać nawet nogami by go utrzymał jak sie zaprze a jak chwyci z 6 tys obr to idzie jak burza. mam w nim nowe rolki 5g centralke niebieską chyba polini, pasek polini i niedawno zakupiony (używany troche) dzwon polini i sprzęgło hebo z zielonymi sprężynkami też hebo podobno 80% mają. jak założyłem seryjną centralke to mulił jeszcze bardziej. dzwon jest lekko krzywy ale nie jajowaty. a sprzęgło widze że krzywo bierze, nie całą powierzchnią tylko ma miejsca wyższe którymi łapie i trze o dzwon. co mam zrobic żeby sie muła pozbyc ? mam też seryjne części na próbe jak by trzeba było. co mam zmienic i na jakie żeby to nie muliło ? mam też wydech tecnigas rs2 i w tą zime robiłem remont silnika i jest tłok 53,5 jeśli to coś ma do rzeczy i gaźnik 17,5 ze stożkowym filterkiem. ciężko mi go wyregulować macie jakieś propozycje co zrobic ? :roll:

Ostatnio zmieniony 10 lut 2013, 20:21 przez demon33335, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydaje mi się że ten krzywy dzwon może być takie przyczyną

Tytuł:
*

Pojazd:
raczej nie bo on sie minimalnie kiwa na boki to coś ze sprężynami trzeba je odpowiednio dobrać i dopasować a ja nie mam pojęcia jakie dokupic żeby to chodziło :roll: może ktoś wie ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]