Titus, okazja była to kupiłem plastiki i spróbowałem. Nie koniecznie będę na tym jeździł cały czas ;D
Adix95, BCD extreme mam, ogólnie inny tył, druga para plastików i nakładka BCD, jak to można zauważyć wcześniej.
I jeszcze to chyba w ostateczności starą wersję bym wziął.
Simson BB130ccm, nie wiem co o takich mówić. Dawniej nie potrafiłem wytrzymać, na szczęście staram się ignorantem. Pana (wiek 91) dane po lewej stronie mówią same za siebie. Po co się Pan Szanowny rejestruje na forum sklepu, który w ogóle nie dotyczy starych motorowerów?
Idź Pan do swojej stodoły i rób najlepszego na świecie simsona pro elo itd.
Ja do starych motorowerów nic nie mam, ale proszę, szanujcie, tolerujcie i akceptujcie zainteresowania innych.
Szanowny Pan wszystko pcha do jednego wora, to teraz pośmiejmy się z zaj*bistego simsona za czasów PRL, gdzie te lata już minęły.
Zachowujesz się jak zakompleksiony, stary, zazdrosny i typowo "zly" kilkudziesięcio letni emerytowany milicjant, który będzie przytaczał kodeksy i prawa z lat pięćdziesiątych, które dawno nie obowiązują.
Tak jak mój dziadek nie potrafi zrozumieć i uważa, że obecne szkolenia na prawo jazdy są bez sensu, gdyż jakieś tam znaki i zasady ruchu drogowego są niepotrzebne, bo ważniejsza jest wiadomość budowy i zasady działania silnika. To też jest ważne, ale dawniej ruch drogowy może nie był ważny, bo w mieście było tylko kilka aut. Dalej nie tłumaczę...
Trochę zszedłem z tematu, ale to będzie przyklad.
Simson BB130ccm, szanuj ludzi. Nasza sprawa czym jeździmy. Kiedyś ja się z Ciebie pośmieję.
@Edycja: widzę, że w trakcie pisania postu zostały usunięte te powyżej. Dobrze, dziękuję i nie zachęcam do dalszej dyskusji, lub nie będę jej kontynuował w trakcie prowokacji.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 15:50 przez arek95, łącznie zmieniany 1 raz
|