Dzisiaj jest 26 sty 2026, 16:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 Nie no to tak półżartem ,jakiś prezent z humorem :lol: :lol: Ogólnie to co sam zauważyłem to fakt że dziewczyny nie lubią jakiś drogich prezentów ,troszkę je to wprowadza w lekkie zakłopotanie ,głupio przyjmować coś drogiego itp :< Najlepiej sprawdzają się takie z czego korzysta ,nie mówię o jakiś głupich tylko coś jak książki (jakieś które lubi czytać ,jeśli je czyta w ogóle),jakiś ciuch/zakupy

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
MIMIK, zgodze sie,ale czasem trzeba troszke wydac a nie koniecznie musi wiedziec ile :D ja tam na dzien kobiet skromna rozyczke dla niej i jej mamy i dodatkowo ja zabiore na basen ;p

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, dalem sobie siana :) jest sporo fajnych lasek,tylko w malym miescie wiekszosc juz znasz jak nie z reala to z opowiadan i jest uraz..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
TZRfan, no to poszukaj troszke dalej, a nie zamykaj sie tylko w swojej miejscowosci, bo to zgubne

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
na sile nie szukam, nie wiem co mi do bani strzelilo z tamta :lol: przyjdzie wiosna,beda warzywa :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan Fajnie mieć dziewczynę w mniej znanym dla siebie środowisku ,nowi kumple ,imprezy ,dziewczyna ,a nawet jak zerwiesz możesz uciec od wszystkiego i żyć spokojnie :wink: Zbiory zależnie od warzywa ale w każdej porze roku :lol: :lol: Czasami są też owocki
,wisienki na torcie kuźwa :lol: :lol:

Rumyk Oczywiście że się zgodzę ,czasami trzeba wydać więcej ale na pewno nie z okazji dnia kobiet czy walentynek a z okazji większej ,ważnej :< Ale są i tacy co hajsu wydają na dziewczyny ile wlezie ,tam się plastikiem wyczuwa to zazwyczaj albo sprytnymi materialistkami :lol: :lol: Tak czy siak ,nie materiał na żonę :lol: :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Dokladnie-Ty nie znasz jej znajomych,ooni nie znaja Ciebie.Wole raz na tydzien sie z laska widziec niz np codziennie w szkole -.-

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie, pogadalem dzis dos dlugo z dziewczyna co o niej wspominalem :D i udalo mi sie wyrwac numer hm jakos malymi kroczkami idzie do przodu hyh
y :D dalsze relacje w next dniach sry za bledy pisze z fona :mrgreen:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
TZRfan pisze:
na sile nie szukam, nie wiem co mi do bani strzelilo z tamta :lol: przyjdzie wiosna,beda warzywa :D

Widzisz, pisałem Tobie żebyś sobie odpuścił. :wink:

Jak myślicie to zły pomysł jak po świeżym zerwaniu człowiek zaczyna się spotykać z koleżankami czy to wręcz wskazane? :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
kEru!, Czym Ty się chcesz przejmować :D Jesteś wolny robisz swoje to tylko koleżanki no problem :)
Nie wiadomo jak Twoja była może to rozegrać bo może Ci wyrobić złą opinie jeśli się będzie chciała za to zemścić :3

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
kEru!, Koleżanki to w końcu nie są twoje dziewczyny czy coś wiec dlaczego nie ? Lepiej spędzić z nimi czas jak w domu przesiedzieć ; )

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Panowie macie coś na to żeby nie być tak zazdrosnym? jestem praktycznie o wszystko, w szkole nawet jak rozmawia z jakimś kolegą czy coś to odrazu zazdrosny jestem i w ogóle, ostatnio nawet gościu dostał po gębie przez to , ale wtedy było widać że troche sie dostawiał do niej ale ona nawet tego nie odwzajemniała ani nic a ja wyskoczyłem tak o. Ufam jej ale jakoś nie potrafie nie być nie zazdrosnym, pomoże ktoś? ma/ miał ktoś podobny przypadek?

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
seba24673, no mam %)

Rozwiązanie
Bij każdego po mordzie :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
seba24673, musisz powiedzieć sobie że nic ona nie zrobi złego i to tylko rozmowa. Jak cię kocha to nie zrobi skoku w bok. Musisz się przyzwyczaić. Jak np nie mozesz to jak ona z kimś gada podchodzisz i ją przytulasz i juz po sprawie czujesz wtedy że kontrolujesz sytuacje

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
DooOminO, no za dobre rozwiązanie to to nie jest bo nie chce żadnych problemów.

bartos212, Wiem że mnie kocha i nigdy by mi nie zrobiła czegoś takiego , nie bardzo często robie tak jak ty mówisz że np od tyłu podchodze i ja przytulam czy coś , ale za jakąś chwile znów jest to samo ;//

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to o co chodzi ? Co cie tak najbardziej denerwuje ? O co własciwie jestes zazdrosny ? Zazdrosc to głupota. Sam byłem na początku o swoją zazdrosny ale ufam jej i wiem że to tylko rozmowa. Sam też rozmawiam i pisze z innymi dziewczynami. Ja mam ją ona mnie i się szanujemy. Trzeba podejsc do tego z dystansem. Jak ktos jest nachalny czy cos to ona mi mowi aby interweniowac. Teraz moją podrywa jedwn koles pisze do niej ale mi dziewczyna mowi ze nie ma byc o co zazdrosny i żeby mu nic nie robic. Ona mu mowi ze ma chlopaka i nie interesuje jej zaden skok w bok. Przez zazdrosc mpżna sobie tylko biedy narobic bo jak bedziesz bił każdego kto z nią rozmawia to powie że ją ograniczasz i podobne gaski. Pomysl zanim cos zrobisz.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
a co robić gdy typo sie przystawia do laski, pisze jej teksty ze jest taka piękna i chciałby z nią znowu spróbować, że mu sie tak podoba i wgl.. dziewczyna mi pisze, ze to olewa i z nim nie bedzie i wgl, ale ona nigdy mu nie umiała odmówić i ulec, bo to "największe ciacho" ^^ a ten typo zmienio co tydzień laski i ją by też olał po tygodniu.. Ta dziewczyna jest, że tak powiem słaba i nie umi mu powiedzieć odwal sie koleś i nie pisz do mnie, a on to wykorzystuje.. Mam ja zareagować i sie go spytac czy dawno po mordzie nie dostał czy zostawić to i poczekać jak dalej sie to potoczy?

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Ostatnio zmieniony 02 mar 2013, 11:43 przez ElectricOrange, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, a jesteś z tą panną ?

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
creative, byłem z nią jakiś rok temu ale nie wyszło przez głupote i teraz znowu coś tam sie kroi.. a ten typo sie po prostu wpier.. ;] a wtedy właśnie nam nie wyszło przez tego debila bo sie przypier.. do niej, najpierw to olewałem ale jak juz to było coraz częściej to mu powiedziałem ze albo sie odwali od niej albo inaczej bedziemy gadać i ona mi robiła wyrzuty, że sama sobie moze z tym poradzic i wgl ( a ona nic nie reagowała na to) i zaczelismy sie klocic i zerwaliśmy.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange,
ElectricOrange pisze:
, że sama sobie moze z tym poradzic

Nie ingeruj w to, bo znowu się popsuje. Pogadaj z nią o tym i zapytaj czy da sobie z nim radę. A jeśli będzie chciała to Ty możesz z nim pogadać. Teraz to jest taki test czy woli Ciebie czy jego.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776 ... 1019  Następna