Dzisiaj jest 16 lis 2024, 22:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Bo polaki to wariaci ! wszyscy kupuja bo oj oj mniejsze spalnie tansza jazda a tak naprawde gowno prawda bo jak taki tdi'k sie popsuje to nie maja na naprawe tego szrota, w zimie przy mrozach -25 tez odpalnie tego graniczy z cudem nawet z zajebistym aku. Nacharata tego handlarz z niemcowni tych wszystkich pastochow, gulfow,audicek i leonow napisze ze po starszym dziadku, jezdzone w niedziele i juz sie wiesniaku rzucaja na biedoklepy a potem jak wtryski, pompa albo turbinka padnie to wielki placz za co on zaplaci, to jest wlasnie wasza polska mentalnosc...

Kulturalniej proszę.

/Mate57

Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 11:50 przez bastek16, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
ThePanKot pisze:
Miałem na myśli zwykłe a nie o te służące do rozpalania zimnego silnika :)
Gandi, masz ceramiczne czy zwykłe ?

a to diesel ma jakieś inne niż żarowe?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bastek16, A pochwal się czym Ty jeździsz? Golfem 3 czy może Calibrą? hmm?

TDI kupują ludzie którzy cenią sobię elastycznośc silnika i komfort jazdy, Buraczany takie jak Ty kupują benzynę pewnie max 1.8 z gazem , rynną zamiast wydechu i kozackimi felgami 15 cali każda z innego auta.

Zal mi Cię na prawdę. I chciałbym zbaczyć twoją minę gdy bierze Cię Jakieś Audi z napisem TDI bo zapewne często tak jest bo po Twojej gadce wnioskuję że albo wozisz się hulajongą albo Golfem, albo Calibrą albo BMW 525. :)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*

Pojazd:
Łohohohoh juz mam plakac czy zachwile, powiedziec Ci czym sie worze 21letnim oplem kadetem 1.4 benzyna bez lpg i sie tego nie wstydze bo mi mamusia czy tatus czy babcia czy *** wie kto biedoklepa nie kupili i sie nim nie lansze po wsi :) W tym roku koncze szkole zapracuje na auto z swoje i zabys wiedzial ze wlasnie planuje bmw tyle ze 528 e39 a jedyne co wezme na ojca to ubezpieczenie bo by mnie poprostu zjadlo :) i z checia bym popatrzyl jak jakas audi w klekocie z silnikiem do 2.5 mnie bierze :)

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.

Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 20:16 przez bastek16, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
bastek16 pisze:
Łohohohoh juz mam plakac czy zachwile, powiedziec Ci czym sie worze 21letnim oplem kadetem 1.4 benzyna bez lpg i sie tego nie wstydze bo mi mamusia czy tatus czy babcia czy ptak wie kto biedoklepa nie kupili i sie nim nie lansze po wsi :) W tym roku koncze szkole zapracuje na auto z swoje i zabys wiedzial ze wlasnie planuje bmw tyle ze 528 e39 a jedyne co wezme na ojca to ubezpieczenie bo by mnie poprostu zjadlo :) i z checia bym popatrzyl jak jakas audi w klekocie z silnikiem do 2.5 mnie bierze :)

czlowieku nie spam ... kazdy jezdzi tym czym chce i na co go stać ... to ze ty np dooobrze sie uczyles/ysz czy cos i masz takie wykształcenie zeby sb nie wiadomo jakie auto kupic to twoja sprawa...

dopieszczanie-keewaya-przed-sprzedaza-pp-by-kamil-t249660-560.html
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/ODTZ/
Obrazek

Ostatnio zmieniony 15 mar 2013, 20:14 przez keeway06, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bastek16, Po pierwsze popracuj nad ortografią ,, albo wiesz co lepiej nie, wtedy ta beemka będzie do Ciebie idealnie pasować czyli będziesz przedstawicielem grupy społecznej o mózgu rozwiniętym w 10 % w celu możliwości ubrania dresów i ogolenia się maszynką na zero. No i oczywiście zapomniał bym jeszcze o bardzo istotnym fakcie mianowicie umiejętności prowadzenia swojego BMW. Apropos przypomniała mi się pewna ciekawostka... wiesz jak zrobić sałatkę z buraków? Wrzucić granata do Beemki.

Także życzę Ci abyś jak najdłużej jeździł autem nie dla wieśniaków czyli BMW, klasa sama w sobie. No i nie diesel to najważniejsze. i Spali 20 litrów benzyny a fakt zapomniałem, Ty będziesz miał w gazie .

Reasumując o ile wiesz co ten wyraz znaczy w co wątpie to na prawdę zastanawia mnie skąd się biorą tacy ludzie jak Ty....

bartos212, wytłumacz jak gość sięmoże ścigać kadetem 1.4 skoro nawet skuterem by to wyprzedził :D

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, Dobra idź gdzie indziej róbić z sb buraka.

>>malossi sport 70cc<<
>>tec YSN19mm<<
>>Yasuni R<<
>>s6 wingcooler<<
>>przełożenia długie TR<<

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
PIWKO, Ohoho czyżby kolejny zwolennik BMW? Z Tobą nie prowadzę dyskusji więc milcz ;) BURACZANIE ;)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafcio825, nie chodzi mi o dyskusje kotku tylko o to że swoim zachowaniem pokazujesz że posiadacze audi wcale nie są lepsi od posiadaczy bmw z twojej historyjki.Powiedziałbym że nawet kulają się na jednym wózku w takim świetle jakim przedstawiłeś nam to w poprzednim poście ;0 pozdrawiam.

>>malossi sport 70cc<<
>>tec YSN19mm<<
>>Yasuni R<<
>>s6 wingcooler<<
>>przełożenia długie TR<<

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znowu do BMW się przysrali haha.
Rafcio825, I co z tego , że zwolennik BMW ?
też mnie śmieszą takie typki w bejcach 1.8 gaz zimny łokieć i pseudo drift na parkingu , ale jak widzę coś typu M3 lubi M5 to już szacuneczek.

Samochód bardzo ładny .Zawsze mi się A3 podobały :wink:

My Roxx '02 Top 70 *Ported*
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=300683

Ostatnio zmieniony 16 mar 2013, 16:04 przez Bela, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bela, M3 albo M5 to się zgodzę ;) Fura dobra, ale niestety żyjemy w kraju gdzie mało widać tych samochodów i przeważają właśnie e36 ew stare e34 ;)

Co do tematu to co się dzieje z Audi teraz? :)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
a to ze sie tak wtrace e36, czy e34 nie moze byc ladne i jeżdżone przez młodzika?

wystarczy po fanklubach popatrzeć co na zloty przywożą, nierzadko nie ustępuja projektom niemieckim (oczywiscie w jakims tam stopniu napewno bo to nie te pieniadze) ale nie każda bmw i nie kazdy golf III jest wieś

Tytuł:
*

Pojazd:
Żyjem sobie w trudzie, znoju-orzę ziemie, grzebie w gnoju! jestem panem W całej wsi bo mam AŁDI W TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą... Laski piszczą, kury gdaczą kiedy w AŁDI mnie zobaczą! gdy zajadę zaś pod kościół wszyscy mówią TO jest gościu... WÓZ wymiata Fordy, Fiaty, widać we wsi kto bogaty, a sam znaczek TDI wszystkim się po nocach śni .Idę orać bo już czas, zanim ZAZDROSC ZEŻRE WAS. Wy se siedźta i czytajta, mego WOZA podziwiajta!!! bo to auto cud techniki, Niemce robią super bryki!.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
bastek16, pamiętaj, że gaz to do kuchenek, a nie do Beemewicy. :lol:

Co do Audi ładny kolor, czyżby kolor indywidual?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przebieg kręcony. Audi miało taki przebieg dużo wcześniej :wink:.
U mnie na liczniku jest w tej chwili 260 tys ( 2001r. ) i środek wygląda lepiej, a niby to tylko Ford... Ale za kolor plus, oryginalny. :wink:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bastek16, Jesteś jakiś uwsteczniony. Kilka sprzecznośći w Twoich wypowiedziach. Po pierwsze skoro uważasz ze Audi to biedoklep czy jakoś tak to czemu piszesz że wolisz jeździć kadetem niż Audi za kasę rodziców. Czegoś nie rozumiem jak biedoklep może być drogi ?

Po drugie na mojego biedoklepa zarobiłem sam bez pomocy rodziców pracując za granicą. A że Ty nie jesteś na tyle kumaty żeby sobie załatwić dobrą pracę to już nie ciśnij że fura za kase rodziców bo niektórych jednak stać.

Po trzecie Nie na wszystkich "AŁDI" są oznaczenia silnika inteligencie.

Po czwarte masz wielkie kompleksy i myślę, że powinieneś z kimś na ten temat porozmawiać ... ;)

nieregulaminowy podpis

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bastek16, Przestań się wypowiadać na temat jeśli nie wiesz jak jest. Na auto zarobiłem sam. Aktualnie służy jako drugie w rodzinie. Dlaczego? Bo to silnik praktycznie nie do zajechania. I co z tego że TDI? Jakiś problem masz z tym? Napisz do przyjaciółki. Życzę Ci z całego serca żebyś kupił sobie to co chcesz i jeździł tym jak chcesz. Ale jak zobaczysz jakieś A3 to usuwaj się z drogi -.- bo każdy zwolennik Audi, gdyby widział to co piszesz używał by niekonwencjonalnych słów żeby opisać bzdury jakie piszesz.

Nie dziwie się, że Rafcio825, tak o Tobie pisze.. I popieram go. Bo kompletnie się nie znasz. Tacy jak Ty potrafią tylko krytykować. (najczęściej z zazdrości) Na naprawy mam. O moja kasę sie nie martw. Jak sie popsuje to będzie mnie stać na naprawę. Gdybyś czytał opis, a nie otwierał dziób na prawo i lewo i wypróżniał się swoimi madrościami to byś wiedział, że "AŁDI" nie jest z Niemcowni.. Jak będzie trzeba to sobie nawet dziesięć razy będę zmieniał "turbinkę" bo mnie stać.

Kupiłem je bo zawsze podobały mi się A3, TDI bo nieopodal mnie mieszka szejk naftowy i mogę się zalać ON-em. I będę w to pakował tyle kasy ile zechce. A Ciebie to nie powinno obchodzić. Kup sobie BMW i je zagazuj.

AMEN. Znawco -.-

Aprilia SR 50 by Gandi *klik*

Audi A3 8L 1.9 TDI by Gandi *klik*

Tytuł:
*

Pojazd:
Diesle są dobre wiesz w jakich pojazdach? Wózki widłowe, traktorach i ciężarówkach. Tam jest potrzebny moment. No i ropą zajebiście się myje silniki benzynowe. Piękny środek oczyszczający.
Jedno pytanie mam: skoro diesle są takie zajebiste to czemu nie są montowane do motocykli?
Diesle były dobre 15/20 lat temu, nie było DPF, nie było turbin wyjebanych, nie było elektroniki. Wlało się oszczędność i się jechało. Poza tym ropa była tania jak barszcz. A jeszcze taki mały gratisik :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Amen ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
bastek16 pisze:
Diesle są dobre wiesz w jakich pojazdach? Wózki widłowe, traktorach i ciężarówkach. Tam jest potrzebny moment. No i ropą zajebiście się myje silniki benzynowe. Piękny środek oczyszczający.
Jedno pytanie mam: skoro diesle są takie zajebiste to czemu nie są montowane do motocykli?
Diesle były dobre 15/20 lat temu, nie było DPF, nie było turbin wyjebanych, nie było elektroniki. Wlało się oszczędność i się jechało. Poza tym ropa była tania jak barszcz. A jeszcze taki mały gratisik :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Amen ;)

ludzie kazdy jeżdzi czym chce u mnie w rodzinie też są dwa desle i co wam do tego ?!
chcesz zagazowanego benzyniaka to sobie kup i nie jeżdzij po ropie bo pewnie nawet z nia stycznisci nie miałeś ... wiem że to gadanie pewnie do ciebie nie trafi boo ty znawca i wiesz swoje... -,-
audi fajna ;) felunek gleba i bd miodzio ;d

dopieszczanie-keewaya-przed-sprzedaza-pp-by-kamil-t249660-560.html
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/ODTZ/
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bastek16 pisze:
Diesle są dobre wiesz w jakich pojazdach? Wózki widłowe, traktorach i ciężarówkach. Tam jest potrzebny moment.

Dużo jeżdżę na wakacjach w pracy wózkiem widłowym i niestety muszę Cię zmartwić bo najlepsze zasilanie do wózka widłowego to prąd ;) O ile wgl na swojej wsi kiedy kolwiek o takich słyszałaś .

A czemu diesle nie są montowane w motocyklach? Bo diesel ma na tyle duży moment obrotowy, że w połączenia z lekką masą motocykla odleciał byś. Ale nie no lepiej napisać, że nie są montowane bo to silniki dla emerytów.

Skoro 1.9 TDI nadaje się do ciągnika to do czego nadaje się 1.4 benzyna ??

Wytłumacz mi bo nie pojmuję.

nieregulaminowy podpis

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna