Dzisiaj jest 18 lis 2024, 21:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e36 Coupe 2.0i
trybik152 pisze:
Tłoki w nim padają ; /

Pewnie to w necie wyczytałeś :lol:
McJefrey pisze:
ma kształt oryginalnego i masz napisane 70 ccm , więc nie ma problemów z papierami i nawet jeśli to mało prawdopodobne ale czasami tak robią że policja patrzy jaki jest cylek to tacy ... ale zawsze masz numer wybity 49 ccm i nie ma problemów :)

Ha ha puknij się, myślisz że nie mają co robić tylko schylać się pod skuter żeby zobaczyć co na nim pisze....
wojtek15 pisze:
bo szlifu już na Streetrace nie zrobię ?

Spokojnie zrobisz nie jeden w końcu to żeliwo:)
Ja od siebie też polecam Street'a.

Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 13:49 przez Słodki-Skc, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
co się puknij ? nie wiesz to nie komentuj . Zgrywasz kozaka znawcę w każdym temacie kogoś pouczasz , wiesz kim dla mnie jesteś ? Jesteś nikim . Mi normalnie zaglądał i chciał nawet wsiąść i się przejechać żeby sprawdzić czy nie przekracza 45 na godzinę to mu powiedziałem że jeżeli mi pokaże w prawie ze może sobie wziąć i przejechać się to mu dam , drugi policjant podszedł i powiedział "puść dzieciaka" Pozdrawiam , Ja .

Cześć , jestem Borat Sagadiev 3:)

Tytuł:
Awatar użytkownika

McJefrey pisze:
co się puknij ? nie wiesz to nie komentuj . Zgrywasz kozaka znawcę w każdym temacie kogoś pouczasz , wiesz kim dla mnie jesteś ? Jesteś nikim

Ty też jesteś dla mnie zerem, zawsze wszędzie się udzielasz a nie raz nie wiesz co piszesz...
McJefrey pisze:
"puść dzieciaka"

Dobrze powiedział :lol:
I grzeczniej bo nie jestem twoim kolegą, gadasz jakieś bzdury że jakich ty części nie masz a jak na razie nie pokazałeś swojego aeroxa, więc wyjdź.

Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 21:00 przez Słodki-Skc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kozak w necie piz*a w świecie , nie pokazałem aeroxa bo jestem od niedawna na forum , i od kiedy jestem nie jestem w posiadaniu jego przez zimę . Pozdrawiam , Ja . Po drugie to ty zacząłeś traktować mnie jak kolege więc nie rób mi zrzutów . A policjant powiedział puść dzieciaka bo porównanie hmmm 30 lat - 15 ma dużo do gadania , w dodatku nie jesteś pełnoletni więc nie wychylaj się tu bo sam jesteś i będziesz traktowany jak dziecko do czasu ukończenia 18 lat . Zauważ się że wypowiadam się tylko na temat części które mam a że stage6 jest najpopularniejszą firmą tuningową na rynku to już nie moja wina . Ty natomiast wypowiadasz się na dosłownie każdy nawet nie znany tobie temat , a jak przyjdzie co do czego że nie masz racji to tylko potakujesz . A nawet jeśli ty czytasz to co ja piszę ? Niedowartościowany jakiś jesteś czy co ? Masz jakiś problem to napisz do mnie - g 210 68 30 . Nie będę się z tobą kłócić bo to forum , w dodatku dział przeznaczony na porady .

Tytuł:
Awatar użytkownika

McJefrey pisze:
kozak w necie piz*a w świecie

Tu pojechałeś, nie znasz mnie to nie gadaj, sam zgrywasz cwaniaczka.
McJefrey pisze:
Ty natomiast wypowiadasz się na dosłownie każdy nawet nie znany tobie temat

Wszędzie ha dobre, ty od niedawna na forum a masz już 241 postów.Jest taka zasada nie miałeś styczności to się nie wypowiadaj a ty piszesz na każdy temat, wypowiadam tam gdzie coś wiem, tam gdzie nie wiem nie piszę nie jestem lakiernikiem to się nie wypowiadam w temacie o malowaniu, chodzę do szkoły o profilu technik pojazdów samochodowych i co nieco pojęcia o tym mam a u ciebie raczej nie uczą o takich rzeczach.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A , nie wiedziałem że jak ktoś ma cylek klasy racing i doradzam mu wydech klasy racing wysokoobrotowy bo sam np. prosił o wysokoobrotowe to czemu mam sie nie wypowiadać jak sama klasa mówi o tym co pasuje do czego ? Na resztę wypowiadam się albo na to co miałem styczność albo co mają koledzy . Skończ tą wojnę bo nikt nie jest idealny a ja nie szukam zaczepek ani problemów . Jak coś za dużo powiedziałem to przepraszam . Mam zły dzień , siedzę w dołku i trochę prawdy powiedziałem i ja i ty , nawrzucaliśmy sobie ale to nic nie da . Sory , nie kłóćmy się w dodatku na forum .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2