Dzisiaj jest 27 lip 2025, 23:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
[center]Szukam Ramy do Aprlili RS i znalazłem już bo moja jest apka po wypadku no i cóż ;/
Jak nieodpowiedzialni ludzie jeżdżą i nie patrzą yy przed siebie to tak jest ;/ ;)

No i tak już mam kupować itd i się okazało ,że nie ma dowodu ale jest jakieś oświadczenie ,że moto jest zarejestrowane jak twierdzi właściciel i ,że dowód jest zgubiony . Ten pan mówił ,że niby z zarejestrowaniem nie ma problemów tyle że on to na części sprzedaje i ma apke już taką ,że jest jej pół :d no i przegląd nie przejdzie u niego i mówił ,że jeszcze coś próbuje wymyślić . A przerejestrować on niby musi bo on ją kupił od kogoś ,coś takiego .

Co robić ? Kupować ? Trochę się boję z takim oświadczeniem ... Co robić jak to załatwić ?
[/center]

Tak na marginesie , jak ktoś ma na sprzedasz ramę do Apki Rs 50 1995r. pisać priv :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wątpie że da się to zarejestrować, jak mieszkasz niedaleko gościa to idź z nim do wk, niech wyłoży miłej pani wszystkie papierki na blat coby wam powiedziała czy da się coś z tym zrobić. De facto inaczej nigdy się nie dowiesz.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co to za brednie? Koleś idzie po duplikat dowodu rejestracyjnego i tyle... ps. oczywiście, jak znam życie, nie pójdzie, bo skuter był lewy. (doczytałem właśnie, że te skuter nawet na niego nie był zarejestrowany - trzymaj się od tego z daleka).

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]