Dzisiaj jest 02 gru 2024, 21:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam serdecznie uzytkowników forum.
Mam serdeczne pytanie ,zaraz w mojej maladze wbije magiczne 1000km :) tak wiec udam sie do serwisu aby rozblokowali potworka :)..
Moje pytanie proste łatwe ,na pierwszy rzut idzie tłumik rolki wariator spręzynki takie pierdoly tylko i wylacznie.!

I tu moje pytanie jaki najlepszy tłumik do tego skuterka wariator roleczki oraz sprezynki chce konkretów oraz na oko ile wyciagne z tego setapu. ogolnie chodzi mi po rozblokowaniu +tlumik dobry typu (Laser xpro ,yasuni z,leo Vincie zx) +wariator (Hego Next G,mallossi multiwar ,polini) bardzo chce osiagnac te 80km/h ale to bardzo :) powiedzcie co mam kupic abym sam mogl to wymienic nie zadne cylindry przellozenia waly itp itd :) POZDRAWIam ,to moj pierwszy post sorry za blendy 14 latek + dyslektyk :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
kup wydech polini for race jest mocniejszy od yasuni r a kręci takie obroty jak stage6 pro replica ;) wario tak jak podałeś hebo ng osobiście tez moge ci polecić ale zastanowił bym sie nad jego tańszą inicjatywą top racing ng. Masz już tam centralną spreżyne do zestawu no i oczywiście rolki ;) przydało by się kupić już sprzegło sportowe niewielki koszt a naprawdę różnica w jeździe spora jest ;) Jeżeli nie chcesz for race bądź chcesz coś tańszego bierz zx cichy i w miare mocny tłumik do teggo kręci niskie obroty niecąłe 8k w porównaniu do s6 pro replicy która kręci ponad 8k i jest mocniejsza gdzieś o około 0,5KM i nie jest najcichsza

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 10:29 przez naziol, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]