No z tą stopką to jakoś mi nie przeszkadza, dziwi mnie że przed zimą chodził jak żyleta a teraz takie problemy. A membranki do nietrzymania obrotów mają coś?? Myślę jeszcze przesmarować linkę gazu. U mnie z tym odpalaniem jest dziwnie. Raz wyjezdzam odpalam na pych bo aku rozładowane, przejechałem kawałek, moto się zagrzało. Zgasiłem, naciskam rozrusznik pięknie odpalił. Dzisiaj znowu przejechałem, z pycha odpaliłem. Zgasiłem porządnie się akumulator naładował, kręce i nic, dopiero z pycha na momencie odpalił, pojechałem dalej znowu zgasiłem zaczynam kręcić, ruszałem przy tym trochę manetką odpalił. Innym razem znowu zimny silnik, odpalam z rozrusznika i pięknie odpaliła. Dzisiaj parę razy próbowałem to z baterii nie odpalił . Ona ma swoje humory. Jeszcze zastanawiam się czy może mieć na to wpływ linka gazu.
Teraz czekam na ładowarkę by porządnie doładować akumulator. Zamówiłem taką ładowarkę
http://allegro.pl/show_item.php?item=3181536618 Myślę że się nada do zwykłego akumulatora kwasowego 4ah?