Dzisiaj jest 04 gru 2024, 18:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd:
Czesc moze pisalem wiele razy ale coz zdanie mam zmienne cce zrobic roxa na sporta, wczesniej niby chcialem na mid ale no duze koszty. Wiem ze na pewno jesli kupie cylek pojdzie on do porta. I nie wiem ktory streetrace stage6 czy moze mallosi sport. Po porstu ktory lepszy zywotniejszy. Co do wydechu bedzie na pewno yasuni c16. oczywiscie wal nowy lozyska. No i caly ten naped nie wiem jaki i gazior. chce zeby to latalo 100 + a na pewno na tym secie spokojnie poleci. Moze ktos poda ulozy swojego seta z yaskiem i tymi cylkami. Bede wdzieczny no bo kasa idzie a ja sie zastanawiam co kupic, a i jeszcze chce zakupic przelozenia tylko nie wiem jakie. . Z Gory dziekuje. LwG

Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 8:54 przez Mateusz97, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
streetrace teraz się pogorszył strasznie więc kup malossiego.
- Malossi sport 70 porting
- Top Racing Evo NG
- łożyska c4 teflon
- dellorto 21
- c16
- Multivar
- polini for race 3g
- wing cooler
- jakąś wkładkę do filtra poliniego np mógłbyś wsadzić
Na moim secie który mam w podpisie roxana sprawuje się świetnie, więc na twoim będzie bajka po prostu :lol:

Aerox full sport <3 ---> Aprilia RS 125 ;*

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Malossi 70 sport porting
dellorto 21
wal top racing evo ng
multiar 6g
sprzeglo s6 speed control,mallosi srednia,sprezynki s6hard
yasuni c16

Tytuł:
**

Pojazd:
Co do przekladni to chcialybm to http://www.shop.mieloch.pl/sprzeglo-sta ... 6481.bhtml sprzeglo i wario to http://www.shop.mieloch.pl/wariator-mal ... 1210.bhtml no i ten dzwon http://www.shop.mieloch.pl/dzwon-sprzeg ... 0426.bhtml spasuje sie ? A duza roznica mocy miedzy stretem a malosiim ? I jakie spalanie macie ? przelozenia moze jakies ? Pogorszyl w jakim sesnie ? Przypadkiem street nie jest mocniejszy od malossiego ?

Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 13:23 przez Mateusz97, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
W przypadku sporta po porcie i c16 żaden taki cylinder nie będzie żywotny i to mija się z celem wgl pakowanie takiego wydechu do sporta ;) Ale jak chcesz tak szaleć to kup sobie tego c16 i malossi sporta tylko nie zapomnij zakupić gaźnika pwk 30mm żeby to miało moc. Chcesz mieć żywotny zestaw to po co chcesz zarzynać cylinder c16? W cenie malossi sporta dołożył bym pare złoty i kupił motoforca racinga miał byś moc i zaraz poskładało by cie na jakimś drzewie. Mówiąc do rzeczy nie osiągniesz kompromisu albo masz żywotność i wszystko w normie albo masz moc a żywotność skończy się z przebiegiem mniejszym niż 8tyś km.

Ja kupił bym

Cylinder Dr evo/top performances trophy
Wydech Polini for race/ hebo new performer
Wał Motoforce hpc/ top racing
Wariator Top racing next generation / malossi mhr overrange
Sprzęgło Tec evo/ polini for race 2g
Dzwon sprzegła Tec cnc/ motoforce racing
Gaźnik Wm motors 21mm
Membrana doppler/ hebo 2

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 13:25 przez naziol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
C16 za mocny niby do sporta? Co mam kupic pro replice ? ktora mam i jedno wielkie gowno ? Wole wsadzic cos mocniejszego a cylek na sporcie po proci pojezdzi wiecej niz te 8tys. Zalezy od tego jak bedziesz to szanowal. :)

Tytuł:

Pojazd:
Zastanawiam się nad twoją wiedzą i nie mogę nic stwierdzić ;) Nie chce ci ubliżać ale podejrzewam że to dopiero twój pierwszy pocałunek z tuningiem i musisz się wiele nauczyć. Przy yasuni r i po porcie te cylindry mają ledwo dokręcić do 10k czasami a ty zaraz mi napiszesz że spokojnie zrobisz 20k :) C16 nie jest do sportów po za tym z gówna bata nie ukręcisz chcesz mieć moc? kup mocny cylinder a nie chcesz nie wiadomo co ze słabego malossi sporta wyciskać. W sumie twoja kasa oszczędzasz raz wydajesz drugi raz jak sobie to złożysz i się w szybkim tempie posypie to wtedy przemyślisz

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]