Dziś się zamieniłem z kolegą Roxami. Wziął mojego w celu pojechania na zorganizowane wagary klasowe z pasażerką gdzieś dalej, nad wodę, swoim nie był pewny, bo jeszcze do zrobienia...
Niestety wrócił bez końcówki wydechu na swoim miejscu, tzn bez srodka. Taka sama sytuacja jak w mojej eRce starej.
Ale jest już pospawane, chyba mam za bogatą mieszankę i mi wywala te druty w wydechach. Ogarnie się, już jest ok ;)
Maly upix:
przyszła kiera 2 dni temu, ale że tak powiem dostałem też manetki ProGrip i osłonę poprzeczki BCD. Wszystko bardzo ładne, nie znam produkcji kiery ale nie powinna być zła. Jeszcze tylko adapter.
Brakuje mi jeszcze fajnej przedniej lampy pod Custom i będę kleił jak kupię oraz pasuje mi zmienić centralkę na takiej samej twardości co mam teraz, ale innej produkcji, bo ta "Top Ręcznik" mi mięknie ;D
3 części i Rox na tip top.
P.S. Kiedyś wystawiałem mojego Roxa na sprzedaż, już nie sprzedaję bo zrozumiałem, że jest zajebisty ;D ale wczoraj się okazało, że gość, który mógł dać dużo za niego dzwonił do mnie ale się nie dodzwonił. Coś wtedy z telefonem miałem.... -.-
Teraz już kupił innego roxa ;D No cóż, na ogłoszenia piszcie mi maile ;p
Aktualnie mam chętnego kupca na Roxa, więc dałem mu czas na dozbieranie kasy i może kupi. Puki co nie będę w niego już ładował oprócz w/w elementów. Roxanka skończona ;)
3/1000000 Roxów w Łańcucie ;D
kiera z akcesoriami
@Edycja: zamówiony adapter kiery i centralka s6 medium. Jeszcze tylko lampa.
@Edycja2: jeszcze dziś lataliśmy w kilku. Gdzieś na południe, aż klimaty bieszczadzkie i górskie były ;D
@Edycja3: Kolejne szaleństwa trasa xxx km:
I Kymco S9 by Damian z MagMotu ;D