Dzisiaj jest 17 lis 2024, 23:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam ostatnim czasy wymieniłem w skucie zico simpli cylek na polini sport 50 ac i wario hebo ng - wydech jak na razie seryjny.dodam ze gaźnik wyregulowany a silnik chodzi jak talala Od jakiegoś czasu staram się wyregulować tego skuta lecz nijak mi to nie wychodzi teraz mam założone rolki 3,4 g i sprężynę malossi czerwoną - skuter extra przyśpiesza do 55 z obrotami 8,5k, jak minie 55 to obroty spadają do 7,5 i powolutku cały czas na tych obrotach rozpędza się do 75 -80 i ma wtedy jakieś 8,5 k obrotów ale to na prawdę robi jak wóz z węglem i z łaski swojej iwięcej nie pociągnie :< raz jak miałem dłuuuugą góreczkę to rozwinął prędkość do 115 i miałem wtedy 10,5k - 11k obrotów i dalej nie poszedł bo mam zablokowany moduł ale jak by nie to pewnie ze 120 spokojnie by poszedł i moje pytanie stawiam w tym miejscu jak go wyregulować żeby on 90 spokojnie mógł osiągnąć - mam jeszcze kupioną sprężynę malossi żółtą i rolki 3,6 albo 3,9 i 4,9 proszę o pomoc, a i jeszcze jedno jak założę rolki te 3,6 i malossi żółtą to skuter ma niezłego kopa a i przyśpiesza dalej na 8 k obrotów ale jak dojdzie do 55 to obroty spadają do 6,5 k i nie ma opcji żeby pojechał więcej niż 60 a obroty oczywiście nie wzrastają :< podobny efekt jak na filmiku ( tutaj inny setup ktoś miał) :) http://www.youtube.com/watch?v=8KrfIJ1REro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]