Dzisiaj jest 27 sie 2025, 20:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: maxter
Witam mam taki problem ze sklepem mieloch.pl zakupiłem tłok airsal t6 ktory ma sworzen 12 mm ja potrzebuje 10mm do minarelli chinczyk. A wiec skontaktowałem sie mailowo z serwisem, odpisali mi zebym wypełnił formularz zwrotowy czy jakos tak on sie nazywa. Wypełniłem go i odesłałem tłok na swoj koszt. I to moj problem ze teraz nie mam kontaktu z serwisem i kim kolwiek.. Nie mam tłoka ani pieniedzy.. Co w takiej sytuacji mam zrobic? pomedzy tym co sie stało miałem chwilowy kontakt z serwisem i wmawiał mi ktos ze ten tłok ktory wczesniej mi przysłali powinien pasowac, ja tłumaczac ze mam wał na sworzen 10mm odpisywali spowrotem wiadomoscia ze tamtem powinien pasowac... Smiesznte troche to wszystko ;]

-- 16 lip 2013, o 11:35 --

dodam jeszcze ze to wszystko trwa juz 3 tygodnie a skuter stoi jak stał :(((

-- 16 lip 2013, o 11:43 --

dodam jeszcze ze to wszystko trwa juz 3 tygodnie a skuter stoi jak stał :(((

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Maciej
rochu1992, miałem niestety podobny problem.
Musiałem zapłacić za obie wysyłki.
Według mnie Mieloch nie przyjmuje zwrotów wcale, choć to nie jest zgodne z prawem.

Obecnie biedny student nie mający na nic czasu xD

*

Pojazd: maxter
ja własnie moge zaplacic za wysyłke tylko zeby mi wysłali albo tłok albo kase spowrotem'

-- 17 lip 2013, o 07:25 --

jest ktos na forum co moze pomoc??

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway Matrix <3
Maciek1997 pisze:
Według mnie Mieloch nie przyjmuje zwrotów wcale, choć to nie jest zgodne z prawem.
Przyjmują :wink: Jakiś rok temu odesłałem kierunkowskazy i zwrócili kasę bez żadnych problemów :)

A wywiązałeś się w terminie? (po zakupie masz chyba 10 dni na odesłanie wadliwego produktu) Bo jak tak to powinieneś dostać maila, że zwrot został przyjęty czy coś i nie pamiętam co jest dalej ale ja dostałem kasę z tego co pamiętam w miarę szybko :)
Napisz do Mielocha jak tam z tym twoim zwrotem, i wgl sprawdź czy ten produkt (nie wiem czy reklamujesz na kasę czy na inny produkt) na który wymieniasz jest dostępny w magazynie. :wink:

-- 17 lip 2013, o 07:53 --

Maciek1997 pisze:
Przyjmują :wink: Jakiś rok temu odesłałem kierunkowskazy i zwrócili kasę bez żadnych problemów :)

A wywiązałeś się w terminie? (po zakupie masz chyba 10 dni na odesłanie wadliwego produktu) Bo jak tak to powinieneś dostać maila, że zwrot został przyjęty czy coś i nie pamiętam co jest dalej ale ja dostałem kasę z tego co pamiętam w miarę szybko :)
Napisz do Mielocha jak tam z tym twoim zwrotem, i wgl sprawdź czy ten produkt (nie wiem czy reklamujesz na kasę czy na inny produkt) na który wymieniasz jest dostępny w magazynie. :wink:

Reaktywacja KEEWAY MATRIX DRAG CUSTOM & MINA LIQUID! - gruby up!

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Maciej
kolczan97, wywiązałem się w terminie. Tylko że ja już słyszałem o wielu takich przypadkach niestety .

Obecnie biedny student nie mający na nic czasu xD

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]