Dzisiaj jest 02 sie 2025, 19:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Piaggio Nrg Mc2 LC
Wiem ze sie rozpisalem ale prosze o pomoc .Witam przed wakacjami kupilem piaggio nrg skuter piszczal juz wtedy ale zlekcewarzylem to i go kupilem teraz czytalem cos na ten temat wlasnie w silnikach p/g ze to moga byc przelozenia sprzeglo lozyska itp.
Nikt w tamtych tematach nie byla zadnych konkretów i napisalem ten temat z piszczenie wyglada to tak:
gdy ruszam raz piszczy raz nie gdy piszczy ma mula na starcie ale gdy nie piszczy ciagnie od poczatku. wkurza mnie to piszczenie bo czy jade na miescie wszyscy sie za mna ogladajo bo piszczy jak cholera. Piszczy tak do 50 -60 po tej predkosci pisk zamienia sie w takie huczenie ale watpie zeby to byly lozyska bo by juz wczesniej piszczaly dodam jeszcze ze gdy piszczy i ma mula to po 2-3 s jak zgubi mula to dostaje takich obrotow ze gdybym mial obrotomierz chyba by skali nie starczylo lecz wtedy ma na chwile kopa i potem jedzie normalnie wyglada to tak jakby te obroty byly nie rowno rozlozone. Moj skut to piaggio nrg mc 2 z 99 na starszym typie silnika.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
moze to dzwon ze sprzęgłem?

*

Pojazd: Piaggio Nrg Mc2 LC
Sprawdze to z najblizszym czasie. A czym najlepiej zablokowac dzwon? ( nie mam nic fachowego.)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]