Dzisiaj jest 17 lis 2024, 8:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 222 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobrze jest, ale Maksiu ma racje :D kiedy tył leci w lakier ?

Czerwony Tops Na Swapie :) prace w toku...
Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=312190

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bardziej chciałeś powiedzieć przód chyba.. Szpachla mi pęka i trzeba będzie znowu coś ulepić.. Zobaczymy czy się sprzeda tak jak stoi, jeżeli nie to będę wkładał tutaj i w malagę hajs.

Na wszystko czas pokaże ;]

-- 12 sie 2013, o 17:04 --

Jak wiadomo, nic się narazie takiego szczególnego nie dzieje poza tym, że już 4 świece są do wyyebania..

Przejadę się 2 razy, i świeca do zmiany.. Być może przez to że głowica jest od 50cc, i idzie za duże sprężanie.. Choć niby squish jest ustawiony a jest to samo..

Aktualnie czekam na ziomka który ma głowicę Moturforca 70cc i czy by mi sprzedał, to akurat zmienię ciepłotę i powinno być okey.

Jeżeli żaden kupiec się nie odezwie, i nie weźmie tak jak stoi to kupię tą głowiczkę i może akurat do końca wakacjii uda się przelatać bezawaryjnie.

Dzisiaj odwiedził mnie qmpel, i zrobił mi elektrykę raz a porządnie a mianowicie światła przednie świecą tak jak potrzeba i ogólnie nie ma lipy xD.

Jakaś tam relacja będzie jak będzie czas, bo aktualnie mało go pozostało.

Pzdr.

-- 19 sie 2013, o 18:31 --

Aktualnie w tej chwili, uznaję projekt jako zamknięty/zakończony.

Biedrona wczoraj została sprzedana za zadowalającą jak dla mnie sumkę, i zajmował się teraz będe tylko i wyłącznie silnikami czy jakimiś innymi sprawami motoryzacyjnymi.

Oczywiście dziękuję tym osobom oraz innym ludziom dobrej woli, którzy odwiedzali chętnie mój projekt tutaj, na facebook'u jak i na innych forach.

Pozdro !

Facebok'owy Project Bike xD.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 222 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12