Dzisiaj jest 27 lut 2025, 9:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brać czy nie?
*

Pojazd: Nic
Witam,zastanawiam sie nad Derbi GPR NUDE 50 ostatnio go oglądałem i fajnie chodzi,zajebiscie sie smiga ale zauwazyłem 2 usterki.Ogólnie to facet powiedział,ze swieca jest przebita i po rozgrzaniu sie poprostu gaśnie,ale obiecuje,ze wymieni to w nastepnym tyg. i zaprasza na nastepne spotkanie,wsumie nie wiem czy miałem wierzyc czy nie bo mieszkali w niezłym zadupiu i nie miałem pojecia co o tym myślec bo fakt faktem,chłopaki ze wsi akuratnie mieli żniwa,a do miasta ookoło 40 km.Dryuga usterka to nieuszczelniony tłumik z jednej strony mogli zrobic to specjalnie ze względu na to,ze moc motorka wtedy troche rośnie,ale nie koniecznie.Obiecywał,ze kupi nowe uszczelniacze i to zrobi.No i ostatnia rzecz,która powiedział mi,ze to normalne to swiatła.Kiedy obroty sie podwyzszały swiatła lepiej swieciły,a kiedy sie zmniejszały swiatła gorzej swieciły.Co o tym mysleć?Motorek za 3900 zarejestrowany z 2006,stan bdb wizualny jak i z silnikiem,no ale..Brac czy nie?
PRZEPRASZAM JESTEM TU NOWY I NIE WIEM GDZIE PISAĆ,A ZALEZY MI NA MEGA SZYBKIEJ ODPOWIEDZI!
PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ,JEZELI NIE TU POWINIENEM UMIESCIC TEN WĄTEK.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Swiatla sa na pradnice. Wiec ze swiatlami jest dobrze. Tlumikiem tez bym sie martwil. Jedynie to ta swieca bym sie martwil bo moze byc cos innego ;)

Chcesz stunt filmik ? Napisz ;) Dogadamy się ;)

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Rs 50
Tak jak kolega wyżej mówi , światła ' przygasające wraz z mniejszymi obrotami' to normalna sprawa . Wydech - jeśli jest nieszczelny to moc spada, ale to tak w gwoli ścisłości :)
Poproś by tą świecę wymienił i pojedź sprawdź jeszcze raz, przekatuj go , żeby się rozgrzał i sprawdź jak sie zachowuje. Cena jest niska jak za ten roczniik i model ;)

Pojazd: E46/ Vega swap Piaggio 125
Może tylko tak mówi a to nie musi być świeca a puchnący tłok.

Zapraszam do obejrzenia mojego swapu, kiedyś siedział chiński 4t,następnie minarelli horizontal a teraz piaggio 125cc

post2459516.html#p2459516

maciej3290 pisze:
Prawda taka ,że doniczka była pełna i do baku się spuścił i mu dysze zalepiło

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]