Witam. Mam do was dwa pytania . Pierwsze co trzeba zrobic żeby rwał na koło .
Moja malaga została przerobiona częsci wymienione tu napisze co dokładnie wymieniłem .(te cześci wszystkie nie są związane z mechaniką ale już napisze) Łożyska wału i uszczelniacze RMS Teflon Rolki Motoforce 19x15,5 - 6.0g ( Posiadam rolki 3,5G) Cylinder Kit Malossi Sport 70cc Wał korbowy Tec Racing 10mm Wałek startera nożnego RMS Starter nożny RMS, czarny Kranik paliwa podciśnieniowy Gaźnik Dellorto PHVA TS 17,5mm (do ssania automatycznego) Świeca zapłonowa NGK BR7HS Sprężyna dociskowa Polini Evo Slider, d.3,8mm Dzwon sprzęgła Polini Speed Bell d.107mm Sprzęgło Polini 3G d.107mm, Minarelli Wkład filtra powietrza Polini ( Tagrze posiadam stożek) Wariator Kit Stage6 R/T Oversize Wydech/Tłumnik Stage6 PRO replika
A i jak zakłądam rolki 6G leci 120km/h a jak zmieniłem na 3,5G to 90km/h . To raczej normalne ale na 6G miałem lepsze przyśpieszenie .
To bo była pierwsza sprawa a druga . Jechałem sobie 90khm. I odebrało mu mocy . Zatrzymałem sie (skuter nie zgasł) dodaje gazu i nie ma mocy zeby ruszyć ma takiego zmuła (mu,mu,mu) i jak przetrzymam manetkę to gaśnie, ale zaraz odrazu odpala to raczej go nie zalewa ani nic z tych rzeczy.
PROSZĘ O POMOC I DZIĘKUJE Z GÓRY !!