Dzisiaj jest 18 sie 2025, 22:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 883, 884, 885, 886, 887, 888, 889 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*

Pojazd:
Opowiadaj śmieszne sytuacje jakie udało Ci się zaobserwować. Dziewczyny się nie przyznają, ale lubią zabawnych chłopców. Lubią takie dusze towarzystwa, ale nie wolnych duchów. Bądź sobą, bądź pozytywny, ale dawaj jej odczuć, że jest dla ciebie najważniejsza. Że zawsze będzie stała na 1. miejscu. :) Powodzenia!

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
No panowie ten chlodzik chyba działa od wczoraj go zaczalem robic, i pod koniec rozmowy w nocy napisalem ze ide spac a ona odp mi ze juz? nigdy tak nie szedlem, a ja mowie a jednak mi sie zechcialo i od razu, ze co ona zrobila ze co sie stalo, ze przeprasza itp, ja napisalem nic, i ide spac pa, a ona juz mnie nie kochasz? tralalla, i dzisiaj tez chlodzik robie i tez minki smutne wysyla.

jak myslicie ile jeszcze tak ją podenerwowac hehe ;p, ostatnio tez jak mowilem spotkalem sie z moja kolezanka po 2 latach, kontakt lekko naprawilismy to kurde caly czas sie usmiechala do mnie i w ogole, gadka szmatka i na koniec takie dlugie paa powiedziala, widac ze nie chciala sie rozstawac hehe.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zeby u mnie to dzialalo pyle to bym sie cieszyl

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Pyle w takim wypadku jeszcze dziś i jutro ten chłodnik i powinno starczyć;)

bartos212, tak jak mówi maja40790 bądź zabawny ;) To przede wszystkim, czasem bądź dla niej trochę romantico i przede wszystkim, wszystko na luzie, dużo spontanu, zero spiny, bądź też nieprzewidywalny skoro to lubi czyli np gadacie o czymś, gadacie, zwykły temat i nagle ją przytulasz i wgl :D coś takiego może właśnie poskutkować:D powodzenia;)

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zobacze. Nie wiem może okresu dostała bo co jej nie powiem to źle. Pisałem z nią to wont po co pisze skoro wiem że nie ma czasu... Ale jej siostra mówi że ostatnio do każdego tak kozaczy. Ale jak się ze mną spotkała to taka nie była zaczepna tylko siedziała cicho.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Pany to koniec może to i dobrze.

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Pyle jeszcze tak max 1-2 dni ;) jak już widzi że jest coś nie tak to będzie bardziej sie starała i w ogóle;) a jak przesadzisz z tym to pomyśli że masz kogoś innego już i jej nie chcesz( jak to dziewczyny:D) i też będzie odpuszczała sobie;)

Ja czekam do czwartku na ognisko i działam z Angeliką;)

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Czy dac jej jeszcze jedna szanse

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie kminie tych Bab xD
Pytam się koleżanki z kim jest to ta mi wymienia no to mówię żeby przyjechały pod sklep .
A ona zaczyna swoje "Nie chcesz ich poznać xD" "Lepiej nie" Myślałem że zaproponuje żebym ja podjechał ale nic.
Potem piszę że szkoda że nie przyjechały a ona Jak mówię nie to znaczy ewidentnie nie?

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Czesc chlopaki! Mam do was takie pytanie, ostatnio widze taka dziewczyne no i w koncy wpadla mi w oko. Chcialbym do niej zagadac,gdzies ja zaprosic tylko nie wiem jak to zrobic. Wiem, dla was to jest banalne podejsc pogadac itd Lecz ja nie mam jeszcze takiego doswiadczenia z dziewczynami jak wy, chlopak mojej siostry dzis mi powiedzial bo wbil mi na fb ze tyle fajnych panienek tu u mnie w miescie ze on to wgl w domu sie nie pokazywal, dla mnie to byla troche glupia sytuacja . Pomozcie mi troche, bo czasem glupio sie z tym czuje, powiem w skrocie jestem niesmialy wobec dziewczyn takich nieznanych i ktore mi sie podobaja.

Moze ogolnie podajcie mi kilka tematow takich na poczatek znajomosci i czy zaproszenie na pizze,kebaba bedzie ok

Awatar użytkownika

Pojazd:
Buniek mam tak samo.
Ogólnie to poznałem ją na festynie trochę podpity byłem więc gadka szmatka.Tańczyliśmy ona pierwsza mnie przytuliła potem ja ją chciałem ją pocałować ale jakoś brakło mi odwagi ;(
Chociaż na koniec dostałem buziaka i nr tele xD

Za cholerę nie wiem o czym mogę z nią gadać;(

Naciskam starter.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Bylem z kumplami na tym spocie. Tak godzinke niecala przed siedzialem na fb i moja mi odpisala na jakas tam wiadomosc. I sie spytalem czemu od zerwania jest nie mila a ona ze poprostu ja wkurzam ostatnio. To popisalismy chwile i ja spytalem co robi wieczorem ona ze cwiczy. A ja to jak chcesz to wbij pod leklerka na spot. Ona plany mam i takie tam. Ja to nie nalegam to twoja sprawa ze ja tylko proponuje abysmy gdzies wyskoczyli na miasto ale jak nie to spoko. Pojechalem na ten spot gadam z kumplami i ona wbila z siostra i szwagrem. Zaraz dzwoni gdzie to jestem. Ja ja zobaczylem i podszedlem. Dalem buziaka przywitalem sie z reszta znajomych i poszedlem ogladac auta i z wlascicielami gadac. Ona na mnie zerka usmiecha sie itp. Potem posldszedlem do niej i sobie pije browarka pale szluga gadam z innymi a ta zaczyna cos do mnie gadac tak ja olewalem to mnie wziela na bok i zaczela gadac normalnie milutka usmiechy jakies. Poprosila mnie czy moje kolezanki nie maja ksiazek dobsprzedania. Powiedzialem zapytam i odszedlem. Ona mnie zlapala i do mnie czemu ja olewam nie gadam z nia normalnie. Ja jej tekstem ze nie bede jej wkurzal ona ze nie wkurzam ze pogadajmy.

Na zywo mila a w pisaniu smsow czy na fb to kozaczy. Ona mowi ze nie bedzie mi przeszkadzac i jedzie do domu. Chciala sie pocalowac a ja sie wykrecilem i dalem buziaka i "pa".

Mysle dobra zagrywka. Na tygodniu wyrwe ją na rower i zobacze co dalej...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Bartosz dobrze z nią grasz.
Ej o czym mogę gadać z tą laską w morde xD

Naciskam starter.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Kolego wyrzej, ja to mam tylko tak na poczatku pozniej bo to juz lajtowo leci ;)

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Nitropet12, buniek, jest masa tematów... co tam ? jeśli ona odpowiada krótko np nic a u cb? To ty mówisz co u cb i to rozwijasz, każdy temat trzeba rozwinąć ;) przykładowe pytania to co tam, co robisz, jak się czujesz, jak ci dzień minął, co robiłaś przez dzień, jeśli lubi gotować to co dziś gotowałaś itp, wypytuj o zainteresowania itp, co lubi czego nie, no.. naprawdę tematów jest jak na zawołanie, trzeba tylko pomyśleć ;)

buniek, tekst rzucasz jaki chcesz, ja się zazwyczaj zapoznaję tekstem "hej, jestem <imię> a ty?" i to jest najzwyklejszy najlepszy tekst do zapoznania się, banalny ale się zapoznajesz, grunt to przełamać strach. Jeśli to laska którą czasem widujesz np na ulicy to możesz dać coś bardziej rozwiniętego np "Hej, jestem <imię>, aż dziwne, że znamy się tylko z widzenia, trzeba to zmienić <zaciesz> " jeśli to zupełnie obca dziewczyna a stoi z koleżankami to po prostu podchodzisz i "hej dziewczyny, jestem <imię>" i dalej rozwijasz pytaniami gdzie mieszkasz/ skąd jesteś itp. Nic trudnego, tylko trzeba się przełamać ;)

Bartos212, Szacun :DD dobra technika :D

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki. Trochę dodałeś mi odwagi :p
Trzeba będzie jutro to przetestować :D

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Dobra pany dzieki za wypowiedzi, od teraz chlodzik idzie w las, w ogole od 3 dni nie jezdzilem ale od wczoraj zaczalem go stosowac i 1 dzien wystarczyl takiej neutalnosci specjalnie zrobionej, pojechalem dzisiaj do kumpli i do niej tez przy okazji razem poszlismy na tzw browarka, z tym ze ona pila a ja tylko 1 piwko dla towarzystwa bo autem bylem no ale wiadomo po 3godzinach mozna wsiadac ;p zeby ktos nie pomyslal ze jezdze pijany. Wczesniej jak tylko sie spotkalismy jeszcze bez kumpli to ona ze co sie stalo itp, w ogole tez taka chłodna była, i co raz w ogole nie dalo sie z nią dogadać, mysle sobie a ty kurde bede gorzej, wcale sie nie odzywalem wyjeban.. na maxa totalnie, po godzinie przyszla koza do woza, co ci skarbie itd... haha mysle i tu cie mam. Ale w koncu jakos doszlismy do porozumienia i wlasnie od niej teraz przed chwilą wróciłęm ;p, jestem strasznie zmeczony i ide w kime. Takze polecam wam chlodzik jesli cos jest nie tak, nie dajcie za wszelka cene wejsc dziewczynie na głowe bo bedzie lipa.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
nitropet12, człowieku laska sama dała Ci swój numer. Razem z tym numerem dostałes ukrytą wiadomośc: podobasz mi się. zadzwon.napisz.umówmy sie. Temat do rozmowy sam przyjdzie i nie przejmuj sie tym. Obyś za bardzo spięty tym wszystkim nie był.

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Skolsik, polewam X2 :D

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
No ona mi dala bo ładnie poprosilem;) Coś tam piszemy wczoraj przed wczoraj chciałem się z nią spotkać to nie bo Kaska nie chce wczoraj ze nie bo niechcial bys poznać moich przyjaciółek no to panie juz nie wiem o co chodź a jak napisze SMS to raz odpisze po 2 min raz po 30 min a teraz czekam na odp od ponad godz. Wiem ze dziś prawdopodobnie robi domowke bo ma chatę wolną.

Naciskam starter.

Ostatnio zmieniony 17 sie 2013, 13:46 przez nitropet12, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 883, 884, 885, 886, 887, 888, 889 ... 1019  Następna