Dzisiaj jest 21 lis 2024, 12:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: romet zetka 50
witam mam romete zetke 50 i chcialbym cos z nim zrobic a cylinder odpada teraz modul mam jzu zmieniony na odblokowany i zebatke zmieniona na 15 z 13 oryginalnych a tylna jest oryginalna czyli 53 zabki . przelozenie to dalo tyle ze obroty spadly i predkosc jest 65 max niby ale zanim sie to wkreci to jest dramat przypiesznie bardo male wrecz tragiczne, i chcialbym zmienic tylna zebatke i przednia tak aby bylo przyspieszenie lepsze i pod gorki ciagnal normalnie bo teraz to ja na jedynce musze jezdzic max 2 pod gorke i to jest srtasznie meczace i silnika zazynanie, interesuje mnie jakie dac przelozenie aby jechac swobodnie pod girki ze skrzyzowan ryuszac normalnie zeby moto bylo bardziej zrywne i nei mialo takiego mula bo na v max jak zrobi eto mol bedzie dalej ale jak bym mogl prosic to prosze bardzo o propozycje przelozenia na moc i v max bardziej mnei interesuje w sumie moc
bo mam troche gorek albo cos co by bylo i na to i na to :) zeby sie to rownowazylo ale bardzije moc z gory dziekuje pozdrawiam wszystkich uzytkownikow
chcialem jeszcze dodac ze kolo przednie to 18 cali a tylnie 16 c ali waga motocykla to 120 kilo pelnym bak ja waze 70 kilo ale tez woze osobe wazaca 60 kg czesto :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]