Dzisiaj jest 03 lut 2025, 23:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Suzuki Katana
Witam, chcę zrobić ładny i tani tuning optyczny i mam nadzieje że jakoś mi w tym pomożecie. Więc tak chce pomalować katane na jakiś ładny kolor lub obkleić ją w stricerbombie (czarno-biała i pomarańcznowe felgi) Podam wam link do takiej, lecz nie mogę znalezc tego stickerbombu czarno bialego

link --> http://www.suzuki-katana.nets.pl/forum/ ... rowstart=0

chce zrobić ją praktycznie tak samo, ale chciałbym jeszcze nadkole czarny klosz z tylu przeciemniane kierunki i xenony z przodu. Więc prosze o podeslanie linkow do tej czarno-bialej stickerbomby jęsli ktos ma, lub posiada bo nie moge znalezc :) z gory dziekuje i napiszcie co o tym sądzicie :))

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd:
Wg. mnie fajnie by było jak byś pomalował na czerwono felgi i biało czarno czerwony sticker dał na palstiki.
Do tego białe paski na koła i białe lusterka, przyciemnione klosze i biały przyciemniony klosz z tyłu .

Brak pl znakow z telefonu.

Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: MBK Booster/Gilera Runner
Nie wiem czy Arnold sam nie robił tego stickera. Ma nick Arnold95 na tym forum także pisz do niego PW i się zapytaj ;) A moim skromnym zdaniem folia stickerbomb jest brzydka, jeszcze samemu naklejana z pojedynczych nakllejek jest w miarę, ale ta z allegro.. Lepiej znajdź jakiś ładny kolor. ;)

Zobacz mój projekt stunt Boostera - klik
Wpadaj do jedynego takiego projektu- nisko szeroko i długo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]