Niestety nie pamiętam, było to robione dawno temu i to na dodatek pomagał mi w tym elektryk także przepraszam, ale w kwestii elektryki nic nie pomogę
Co do Piaggio to wleciało parę rzeczy, parę rzeczy czeka, ogólnie robiłbym ale mam dużo innych spraw na głowie + kolejny nowy projekt
-- 6 paź 2013, o 22:06 --
Pogrzebałem trochę przy Piaggio, wpadło tak jak mówiłem, lusterko s6 chrom, kopka + polerka przekładni, cała przekładnia Polini / Malossi + olej Motula, aktualne przełożenie to 9/1, a było 12 lub 13/1, zmiana jest spora, v-max nieznany ze względu na niedoregulowanie gaźnika, powyżej 100km/h nie daje tyle paliwa ile powinien, może jutro zajrzę do PowerJeta bo to jego podejrzewam, przy niższych prędkościach paliwa ma aż za dużo
Miałem założyć tarczę ale nie wyszło ze względu na to, że adapter nie pasuje bo jest od Runnera, więc muszę dorobić bo tarcza jest kozacka.
Poza tym z pierdół wpadła nowa świeczka i gąbka w AirBoxie, seryjna przepuszczała zbyt dużo powietrza i syfu moim zdaniem, teraz mam zrobione tak że żaden syf nie powinien nalecieć do silnika
Fotek całości narazie nie mam, w tygodniu może wpadnie jakaś porządna sesja to wrzucę.
-- 2 lis 2013, o 11:20 --
Nie wiem czy kogokolwiek to interesuje, ale wrzucę, jak dla mnie Piaggio jest prawie skończone, zostało tylko założyć tarczę i wypolerować resztę rzeczy na kierze, ale przeszedł sesje więc wrzucę
Jak będzie zainteresowanie to wrzuce jeszcze kilka
Pozdro