Dzisiaj jest 22 lis 2024, 19:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd: Piaggio tph 70
Siema, jak myslicie czy cetralka s6 medium, rolki 4g i sprezynki niebieskie w sprzęgle (tec evo racing) i gaźnik 17,5 z dyszą 65 wystarczą żeby thp wyrwać na koło, bo teraz mam tylko to sprzęgło i nie ma mocy, zresztą nawet mi "laczka nie spali" na piachu. v-max to 70. proszę o szybka odpowiedź bo mam zamiar zamówic gaxnik i części do regulacji

JamesBond pisze:
polecam. teraz z twist kontrolem katuje moją katane jeszcze bardziej a ona taka skatowana i poszpachlowana ogólnie to suzuki stworzyło ten model aby przewozić katany te miecze pod plastikami i potem zabić nimi inne skutery

to skutery dla samurajów

Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 9:21 przez WARZYWNIAK, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Czym jezdzisz ? jesli to markowy skuter to do stuntu najlepsza jest seria.
Oczywiscie ze wyrwie na kolo.
Nie spali na piachu ? sprawdz cylek

**

Pojazd: Piaggio tph 70
skuter to piaggio tph, jest 1k km po remoncie, wal i cylek. Na starym sprzegła nie ma problemu żeby poryc sobie na piachu, na koło jak sie wyrwie na starcie to opadał po 2 m bo tracił moc, ale sie sprzęgło rozsypało ;) kupiłem tec evo i próbuje je wyregulować, na czerwonych sie jeszce dalo a na niebieskich nie ma opcji, dlatego się spytałem czy te części które wymieniłem wyżej będą dobre na stunt. Bo wsztscy mi odradzali czerone wiec założylem niebieskie i jest gorzej. Ale na czerwonych tez skuter wgl nie szedl na kolo, nawet doświadczony kumpel co ma roxa stunt suke sobie nie poradzil .

-- 14 paź 2013, o 10:32 --

Pomożecie? :)

-- 15 paź 2013, o 13:55 --

ref

-- 16 paź 2013, o 13:16 --

ref

-- 21 paź 2013, o 19:49 --

ref znowu...

JamesBond pisze:
polecam. teraz z twist kontrolem katuje moją katane jeszcze bardziej a ona taka skatowana i poszpachlowana ogólnie to suzuki stworzyło ten model aby przewozić katany te miecze pod plastikami i potem zabić nimi inne skutery

to skutery dla samurajów

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]