Jakub03 pisze:
Ale czy Ty na prawdę nie rozumiesz, CO Z TEGO, ZE BYŁO DOBRZE, części się ZUŻYWAJĄ, tak ZUŻYWAJĄ SIĘ i po pewnym czasie wszystko szlag trafia i osłabia sprzęt, niekiedy po 100km należy wymienić sprężynę, bo się źle trafiło i traci właściwości, co Ty myślałeś, że raz się składa i się jeździ 10tys km bez robienia niczego? nie nie nie, nie ma takiej opcji, zawsze będzie coś do zrobienia, pomógłbym Ci z tym problemem, ale jak sam piszesz, że się nie znasz, to nawet nie mam co pytać bo i tak nie będziesz wiedział o co chodzi, Warszawa tak? Daleko strasznie, 350km ode mnie, wiec odpada, jakbyś mieszkał bliżej, bo można by rozpoznać problem.
to ja wiem i bardzo dobrze rozumiem że te część się zużywają, od razu powie że ja nie jestem fanem chińskich cześć jak do skutera kupuję tylko włoskie i niemieckie cześć.. rolki miałam malossi i Motoforce i mogę powiedzieć że nawet się nie pobrudziły w takim świetnym stanie. ja to na początku też myślałem ze te małe trzy sprężynki ponieważ ocen były w słabym stanie a nie maiłem innych, a centralna też mogła stracić właściwość ?? malossi żółta
Ja to tak sobie dodaje wasze propozycję że t trzeba te sprężynki i tą iglice zmienić 3 / 5 tak jak było na początku. nie jestem pewien ale jak jest iglica 5/5 to sama benzyna leci bez powietrza ?? i może dla tego nie ma tego v-maxu ale ja nie wiem czy to tak może być ?
Ale jak zmienię sprężynki to v- max wróci i iglice ustawię 3/5 to przestanie zacinać i v-max będzie ?