Witam.
Chciałbym się zapytać o 2 rzeczy:
1. Czy w Aeroxach do 2012 roku sztyce i półki przedniego zawieszenia były produkowane identyczne przez cały czas, czy np. sztyca z Aeroxa 2000 różni się od sztycy z Roxa 2008 i nie pasuje?
2. Pytanie odnośnie śledzenia przesyłki PP
Kod:
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
:
Przykładowo, jeżeli ktoś odbierze paczkę o godzinie 12:00 to może być wpisane na tej stronie, że odebrano ją dopiero o godzinie 18:00?
Nie chodzi mi o opóźnienie z samym wpisem, ale o inną godzinę odbioru.
Np. ktoś odbierze o 12:00, ale w internecie to się zamieści dopiero o godzinie 20:00 to czy musi w internecie pisać, że odebrane o 20 czy o 12?
Proszę o pewne odpowiedzi najlepiej kilku osób.
Chcę rozwikłać zagadkę, czy kupujący próbuje mnie oszukać na zwrot przesyłki.
Kupił telefonicznie, wysłałem za pobraniem, odebrał paczkę, dał kasę, ale w śledzeniu pisze, że odebrał w piątek po 18:30, a w piątek w szkole rano on już do mnie dzwoni, że coś mu nie spasowało i czy może odesłać pokrywając wszystkie koszty wysyłki. Ja się zgodziłem, bo jestem człowiekiem, ale wczoraj sprawdziłem, kiedy odebrał (kilka godzin po tym, jak niby już mu ta część nie pasuje).
Ja do niego dzwonię, proszę o wyjaśnienie jakim cudem on mi już o 12 chce odsyłać bo mu jednak coś się nie zgrało, jak odebrał paczkę dopiero wieczorem. Już słyszałem, że był niepewny, jąkał się.
Ale dlaczego po prostu paczki ode mnie nie odebrał?
Spodziewam się w tej paczce zwrotnej jego starej sztycy.