Dzisiaj jest 24 kwie 2025, 0:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
SIEMKA
Mam takie pytanko , mógłby mi ktoś napisać na czym polega zatarcie (ale nie całkowite).
Bo chyba dałem za bardzo w *** swojemu romecikowi :ups: , więc jeszcze takie pytanie czy można to naprawić czy trzeba nowy cylinder kupić ?

Na forum NIE przeklinamy!/Sadi.

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 91#2061751

Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 21:25 przez BCpowers, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
a co się stało ?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Napisz dokładnie co mu dolega, bo niekoniecznie musi to być zatarcie ;]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to tak: Kupiłem go sobie w czerwcu na zakończenie roku szkolnego w MediaExpert xD. Na początku wszystko szło super jechał w porywach 65 z górek jak mnie kingway`e chciały wymijać. Raz z kumplem pojechaliśmy 20km za miasto i w mojego kolegę na skrzyżowaniu wjechał listonosz. Musiałem szybko jechać i powiedzieć o tym jego starym a wszystko było poważne więc zapierdzielałem ile wlezie. Potem następnego dnia było gorzej zaczął jechać już tylko 45 km/h najmocniej a po tygodniu 35km/h , działo się to wszystko jak był przebieg z 50 km. W ogóle nie wiem co to. podsumowując wydaje dziwny dźwięk jag gdyby był zablokowany tłumik czy coś w tym stylu i nawet 15 km na ful manetce nie da więcej niż te 35 km/h. Ale dziwne jest to że do 25 km/h jedzie jak szalony a potem ten dźwięk i powolna jazda. Niewiem czy to coś więcej wyraziło co mu dolega ale jakbyście mieli jakieś skojarzenia to napiszcie :roll:

P.s Teraz ma przebieg 1100 km ponieważ musiałem nim jeździć jak się linka gazu w speedzie urwała :(

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to tak: Kupiłem go sobie w czerwcu na zakończenie roku szkolnego w MediaExpert xD. Na początku wszystko szło super jechał w porywach 65 z górek jak mnie kingway`e chciały wymijać. Raz z kumplem pojechaliśmy 20km za miasto i w mojego kolegę na skrzyżowaniu wjechał listonosz. Musiałem szybko jechać i powiedzieć o tym jego starym a wszystko było poważne więc zapierdzielałem ile wlezie. Potem następnego dnia było gorzej zaczął jechać już tylko 45 km/h najmocniej a po tygodniu 35km/h , działo się to wszystko jak był przebieg z 50 km. W ogóle nie wiem co to. podsumowując wydaje dziwny dźwięk jag gdyby był zablokowany tłumik czy coś w tym stylu i nawet 15 km na ful manetce nie da więcej niż te 35 km/h. Ale dziwne jest to że do 25 km/h jedzie jak szalony a potem ten dźwięk i powolna jazda. Niewiem czy to coś więcej wyraziło co mu dolega ale jakbyście mieli jakieś skojarzenia to napiszcie :roll:

P.s Teraz ma przebieg 1100 km ponieważ musiałem nim jeździć jak się linka gazu w speedzie urwała :(

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie dotarłes go ?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no w połowie tak wiadomo przez pierwsze 40 km nawet więcej niż 30 się nie rozpędzałem no ale czasami chciałem poczuć moc tej chinskiej zabawki :mrgreen: , przyzwyczajiłem się do speeda bo jak go dostałem to miał z 2500 przebiegu i od razu full manetka.
Ps. Ale ja widze że to jest tak jakby blokowało obroty na full manetce więc niewiem czy to przetarcie czy co innego. Jak ktoś się zna to niech pomoże plx

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 91#2061751

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
a sprawdzałeś filtr powietrza ?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Watpie zeby sie przytarł tak zaraz po kupnie. Zobacz czy filtr powietrza nie jest zabrudzony.

@edit: ah, kolega pierwszy :D

Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, 16:19 przez Kapka, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]