misio357, paski zamówie o,7 świecące w ciemności, jakoś tak inaczej będzie, zobaczymy jak to będzie wyglądać. Narazie jestem w trakcie robienia lusterek F1 ;DD (mam 2 sztuki)
Teraz prace w kolejności:
założyć nową lampę
Luserka F1 (mam obudowe, lustro i wszystko co potrzebne) wystarczy pomalować te lusterka i wkleję lustro [jedno lusterko jest popękane, ale to tez jakoś pozaklejam żywicą],
przyciemnić lampe na tył i kupić kierunkowskazy LED strzałki,
kupić paski na koła odblaskowe białe i jak starczy kasy to obkleic końcówke wydechu carbonem no i zostałoby mi skręcić Bete ;D
Lusterko w czasie przygotowań, jeszcze trochę, zmatować je, tam gdzie trzeba żywicą pokleić i malować, jak na razie podkładem! Będą czarne raczej ;D te takie rurki, co trzymaja lusterko, wiecie o co chodzi, też mam ;DD
Lusterka z STR8 ;D jedno kupione na skz, połamało sie i zbiło, a w drugim mi pękło lustro i leżały, do czasu..
Przymiarki: (BĘDĄ IGŁY!)
-- 20 lis 2013, 20:15 --
Kumpel w najbliższym czasie pomaluje mi tylni plastik (pistoletem) czarnym akrylem bo tylko ten jeden plastik jest strasznie pocharatany ;c i dojdą jakieś wlepy na ten plastik po malowaniu ;D (malossi, polisport, LS2, STR8 itd ..)
Na pierwszy rzut oka, może i nie wygląda źle:
Ale z bliska nie jest już tak kolorowo:
-- 21 lis 2013, 19:17 --
JEST UP!
LAMPA MMX POLISPORT
Jutro będzie w Becie ;DD
-- 21 lis 2013, 20:16 --
Jednak dzisiaj lampę przymierzyłem ;D
Tu już z błotnikiem tak aby żeby było xd później dam zdjecia jak już będzie plastik wymalowany i paski na felgach, całokształt ;DD