Dzisiaj jest 25 lut 2025, 16:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Peugeot Jet Force
mati-98, Hahahahaha chłopie słabo mi jak cie słucham hahahahaha więcej powietrza hahaha

Jeśli już chcesz wiedzieć to aby dostawało się wiecej powietrza do gaźnika przez zamknięty filtr może to jedynie zrobić wyciągniecie całej gąbki. A to że na gąbce jest napisane polini czy malossi czy jeszcze coś tam to tylko taki pic w żaden sposób nie polepsza to ani filtracji ani dolotu powietrza ni poprostu niczego!
Hahah ja pierdole umiesz ludzi rozbawić weź może już nie pisz na forum takich głupot bo tylko wciskasz ludzią kity a ptak wiesz sam. Dobrze że naziol chociasz sie zna na tym to cie zhamuje z rozpowiadania tych głupot hahahaha.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-- 02 gru 2013, 2:42 --

Co do setu to secik dobry i fajnie się to wszystko zgra ale jednak co do komina to Yasuni R :) Lub coś z Gianeli. Efekt końcowy moc i v-max zależy od zestrojenia wszystkiego :) ale myślę że 110km/h jeśli chodzi ci o GPS to nie da rady na seryjce sprzęgle :) Co do marki sprzęgła to kieruj się firma Stage6 czy Malossi ale nie kupuj sprzęgła Polini jeden wielki chłam a okładziny można zedrzeć już po 200km.

Ale jak usportowisz przekładnie to 110km/h w pomiarze GPS jest realne :) i przy dobrym zestrojeniu gaźnika oczywiście :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Aerox Midnight Edition 08'
Mimik. d-_-b |X| , widać chłopie , że się znasz na rzeczy ! Sprzęgło też zmienię ale to wszystko jeszcze zależy od pieniędzy .. Nie jestem jakimś tam bogaczem co 10 koła w skuter wywala ! Myślałem nad Stage6 Sport Pro .. Co mi o nim powiesz ??

*

Karczes, Rozumiem cie czasy jakie są takie są z kasą krucho :(
Jeżeli chodzi o sprzęgło to co do Stage6 nie mam zastrzeżeń. Możesz brać dobrze wykonnane okładziny termiczne a nie jak Polini że jak się zagrzeją to odpadają przy rantach okładzin.
Moim zdaniem bierz:

Firmy takie jak Stage6, Malossi, Hebo ale jeśli chodzi o przekładnie a przynajmniej sprzęgło nigdy nie bierz Polini dziadostwo :)

Ale Zrobisz przekładnie na sportowo i będzie hulać aż miło :)) Jeśli byś coś potrzebował to pytaj :)

Awatar użytkownika

Pojazd: BMW Z3; Yamaha Aerox 09
Mimik. d-_-b pisze:
mati-98, Hahahahaha chłopie słabo mi jak cie słucham hahahahaha więcej powietrza hahaha

Jeśli już chcesz wiedzieć to aby dostawało się wiecej powietrza do gaźnika przez zamknięty filtr może to jedynie zrobić wyciągniecie całej gąbki. A to że na gąbce jest napisane polini czy malossi czy jeszcze coś tam to tylko taki pic w żaden sposób nie polepsza to ani filtracji ani dolotu powietrza ni poprostu niczego!
Hahah ja pierdole umiesz ludzi rozbawić weź może już nie pisz na forum takich głupot bo tylko wciskasz ludzią kity a ptak wiesz sam. Dobrze że naziol chociasz sie zna na tym to cie zhamuje z rozpowiadania tych głupot hahahaha..

-- 02 gru 2013, 2:42 --

Co do setu to secik dobry i fajnie się to wszystko zgra ale jednak co do komina to Yasuni R Lub coś z Gianeli. Efekt końcowy moc i v-max zależy od zestrojenia wszystkiego ale myślę że 110km/h jeśli chodzi ci o GPS to nie da rady na seryjce sprzęgle Co do marki sprzęgła to kieruj się firma Stage6 czy Malossi ale nie kupuj sprzęgła Polini jeden wielki chłam a okładziny można zedrzeć już po 200km.

Ale jak usportowisz przekładnie to 110km/h w pomiarze GPS jest realne i przy dobrym zestrojeniu gaźnika oczywiście

Po pierwsze to nie wyśmiewaj sie z innych, po drugie mi łapał wiecej powietrza, a co się dwa dni temu okazało to mam duzą dziurę w obudowie filtra, nie chodzi mi o tą co powietrze leci, tylko ta wygląda tak jak by ktoś ją czyms wypalił. Teraz jest już ok. A propo zwracania uwagi to naziol zrobił to z kulturą i pewną klasą , a nie tak jak ty na "chama"

-- 2 gru 2013, o 16:33 --

Mimik. d-_-b pisze:
Co do setu to secik dobry i fajnie się to wszystko zgra ale jednak co do komina to Yasuni R Lub coś z Gianeli. Efekt końcowy moc i v-max zależy od zestrojenia wszystkiego ale myślę że 110km/h jeśli chodzi ci o GPS to nie da rady na seryjce sprzęgle Co do marki sprzęgła to kieruj się firma Stage6 czy Malossi ale nie kupuj sprzęgła Polini jeden wielki chłam a okładziny można zedrzeć już po 200km.

Nie prawda sprzęgło Poliniego jest bdb, ja mam nakulane na nim 500km i jest wszystko idealnie, prawie nie widać sladów uzytkowana

*Yamaha Aerox* 09'
-_DR Evolution 70,
-_Dellorto 19mm,
-_Zawór membranowy Tec Sport,
-_Stage6 R/T Oversize wariator kit,
-_Stage6 Pro Replica Chrom,
-_Polini for Race 3G,
-_Hebo Manston Wing,
-_Pasek Stage6 Pro,
-_SKF C4 metal.

*

Pojazd: Zumico Aion
To też zależy nie które trafia ze jeździsz i jeździsz a nie które przejeździsz paręnaście dobrych km i tak jak kolega up okładzina się rozwala ;/

Awatar użytkownika

MrJapa pisze:
To też zależy nie które trafia ze jeździsz i jeździsz a nie które przejeździsz paręnaście dobrych km i tak jak kolega up okładzina się rozwala ;/

Zawsze moze sie zdarzyć wadliwy egzemplarz

*Yamaha Aerox* 09'
-_DR Evolution 70,
-_Dellorto 19mm,
-_Polini for Race 3G,
-_Hebo Manston Wing,
-_Pasek Stage6 Pro,
-_SKF C4 metal.

*

mati-98, Wybacz ale nie da się tu nie śmiać jak *** takie głupoty to całe forum sie śmieje z ciebe :D Polini To gówno! aha i jeszcze jedna uwaga nie dyktuj ludzią żeby kupowali to co ty masz!

Ostatnio zmieniony 03 gru 2013, 14:17 przez faciu3, łącznie zmieniany 1 raz
Autor postu otrzymał ostrzeżenie

Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Rally70LC
Mimik, tobie za to trochę kultury by się przydało a nie wszystkich ,tylko wyśmiewasz i regulamin też przeczytaj :lol: .. Skoro ktoś ma jakąś część , użytkuje ją na co dzień i zdaje swoje relacje z jej używania to chyba bardzo dobrze , własna opinia nie jest jeszcze przekonywaniem . Sprzęgło polini 3g jak najbardziej polecam , zresztą jak inne części tej firmy. Wykonanie na +.

Apka Rally :)
Stage6 Streetrace 70cc LC
Dellorto Black Editon 19MM/Filtr oryginał
Wariator Stage6 Sport Pro/Przeciwtalerz Stage6
Pasek Dayco
Sprzęgło Polini 3G/Dzwon Polini Speed Bell
Wał Top Racing Evo NG
Wydech Giannelli Shot V2

Awatar użytkownika

Mimik. d-_-b pisze:
mati-98, Wybacz ale nie da się tu nie śmiać jak pierdolisz takie głupoty to całe forum sie śmieje z ciebe Polini To gówno! aha i jeszcze jedna uwaga nie dyktuj ludzią żeby kupowali to co ty masz!

A propo marki polini to ich rolki są najbardziej zywotne

*Yamaha Aerox* 09'
-_DR Evolution 70,
-_Dellorto 19mm,
-_Polini for Race 3G,
-_Hebo Manston Wing,
-_Pasek Stage6 Pro,
-_SKF C4 metal.

*

mati-98, Niech zgadne twierdzisz tak bo ty takie masz :D?

Pojazd:
sprzegło polini 3g jest to jedna z najlepszych sprzęgieł które ma zastosowane wzmacniane okładziny a nie jak w stage6 okładziny są takiego samego materiału co szczeki hamulcowe w przeciętnym skuterze :)

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)

Awatar użytkownika

Mimik. d-_-b pisze:
mati-98, Niech zgadne twierdzisz tak bo ty takie masz ?

Nie mam 5 kompletów malossi, 1 polini i 1 s6. Polini choć mają najwiekszy przebieg to sie najlepiej trzymają. Aktualnie mam założone malossi

*Yamaha Aerox* 09'
-_DR Evolution 70,
-_Dellorto 19mm,
-_Polini for Race 3G,
-_Hebo Manston Wing,
-_Pasek Stage6 Pro,
-_SKF C4 metal.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2