Witam. Mam Jotke od Orange, nic nie grzebane, nic nie wgrywane bo nie moge Od pewnego czasu mam parę problemów z nią. A mianowicie: - trzeszczy mi ekran w rogach - problem z wejściem słuchawkowym (nie czyta) - problem z zasięgiem, problem z łapaniem w GSM - straszne ścinanie, mam zainstalowane tylko Ram Booster, Pou, Messengera, Instagrama, Hill Climb Racing i GG i się niemiłosiernie tnie, zazwyczaj ma po 60mb wolnego RAMu na wyłączonych wszystkich procesach, jak zwolnie Ram Boosterem to jest 120 a cudem się uda 160, i tak się nadal tnie, nawet sam interfejs, o niewłączaniu się już czasami klawiatury nie wspomnę.
Robiłem fabrykę, nic nie dało, jak słuchawek nie czytało, ścinało i zasięg w GSM gówno co łapał tak jest nadal, czyli z tymi problemami musi lecieć na serwis.
Moje pytanie brzmi: Jeżeli bym go oddawał to mówić o trzeszczeniu tego ekranu? Bo momentami mam takie uczucie, jakby ten ekran miał się za chwile skruszyć, wcześniej trzeszczało tylko na górze, teraz i na dole, jak sie go przyciśnie to się tak jakby na boki przechyla ten ekran. Nosze go w pokrowcu, folia na ekranie, upadł mi tylko raz i to z małej wysokości więc przez żadne upadki raczej to nie jest spowodowane, od samego początku tak miał. Co o tym myślicie?