Witajcie, wczoraj udało mi się w końcu sprzedać mojego starego poczciwego złomka, oczywiście mówię tu o Benzerze Astonie
Wczoraj pod wieczór coś mnie tknęło, aby wejść jeszcze i posprawdzać aukcję, a nóż coś ciekawego się trafi.. Akurat na jednym serwisie trafił się Derbi GPR Nude 2009r za śmieszne pieniądze, było już grubo po 22, a ja za telefon i dzwonię do sprzedawcy. Sprzedawca odbiera nieco zaspany, dogadaliśmy się, że jakby ktoś dzwonił to jest dla mnie zarezerwowany do dzisiaj do wieczora. Okazało się, że dobrze zrobiłem, bo gdybym dzwonił rano to już bym nie kupił, bo sporo osób dzwoniło zainteresowanych.
Po szkole prosto do domu, zabieramy
Matiu1234 i jedziemy.
Po dotarciu na miejsce ok, wszystko jak w ogłoszeniu, odpalamy ok, chwilę pochodził i zgasł. Zabrakło benzyny. Po dolaniu naprawdę ciężko było mu odpalić i aż tak do tej pory. Niektóre plastiki do poprawek, to się zrobi, do tego trzeba dokupić dźwignię zmiany biegów i ogólnie całość do regulacji, bo ciężko chodzi jak na razie. Myślę że na feriach będziemy powoli ogarniać.
Plany jak na razie to ogarnięcie całości, domycie bo jak na razie to
"seryjnie jet taki upierdolony", naprawa plastików itp. Wszystko jeszcze wyjdzie podczas rozbiórki, a trzeba wszystko na drobne części rozebrać
Mechanika będzie też do ogarnięcia, jak na razie mam ciche plany co do cylindra Airsal 70 Sport, ale to jeszcze do przemyślenia wszystko.
Cóż, czas na jakieś focie: (jakość kiepska, bo robione telefonem)
Nie wiem czemu, ale na zdjęciach wyszedł jakby był różowy, tak na prawdę to jest czerwony, taki jak na pierwszym zdjęciu
Obok GPR'ka Mateusza, w fazie
"super tjuning moto"