Dzisiaj jest 06 lut 2025, 10:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: kymco super 9 lc
Witam! posiadam kymco s9 w lc 50ccm ostatnio wsadziłem do skutera zx-a zmieniłem rolki na lżejsze 3 4 gram i 3 coś około 8 gram, sprężynki czerwone evo no i fajnie sie latało :D Niedawno przyszła zima i sobie jeżdziłem skuterem i jak pech chciał przednie koło mi uciekło i piz*a na glebe to było udeżenie plastiki popękane ale o to się nie martwie tylko coś sie stało z gażnikem chyba bo czsami odpali z 1 czasami za 20 kopnięciem a przed glebą zawsze palił za 1 lub 2 kopnięciem. Ale to nie wsztstko bo jak juz odpali to nie chce sie wkęcic na obroty, jest słaby, przerywa, strzela z tłumikaale czasmi, v-max spadł z 90 km/h do 40 czasmi do 60. Prubowałem regulować gażnik ale to nie jest takie proste bo mam stozek. śory że sie rozpisałem :< Myśle że na tym forum ktos mi pomoże bo na skutery.net nić sie nie dowiedziałem. Z góry dzięki za pomoc.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Kymco agility rs
Może membrana poszła.Kolega tak miał w zipie że taką odcine łapał i nie mógł odpalić tylko z plakiem dopiero.

*

Pojazd: kymco super 9 lc
będe szukał przyczyny jak narazie wymienilem pierścienie, uszczelke pod cykliem bo kawałek wydmuchało i jeszcze świece ale nwm bo w głowicy jest na gwint długi a była świeca na krótkim gwincie wkręcona. Niedługo wpadną nowe membrany, króciec o wiekszym gardzielu, gaźnik 17,5, nowy stożek polini i wariator malossi multivar i części regulacyjne zobaczę jakie efekty przyniesie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]