Dzisiaj jest 10 mar 2025, 18:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
moim zdaniem jak wejdą przepisy, że od 24 lat kat.A to będzie to na każdej stronie internetowej z prawo jazdami :wink: ale właśnie boję się, że coś wymyślą na nowy rok i dlatego zapisuję się na A i B pod koniec grudnia :P

"Jeździj SZYBKO tam gdzie WOLNO!!!" ( :) )

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
krys99 pisze:
ale właśnie boję się, że coś wymyślą na nowy rok i dlatego zapisuję się na A i B pod koniec grudnia :P
Udanego kursu zimą :D

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
zdawanie na karte motorowerowa nie bendzie od 14 lat tylko to sa najpierw pomysly i nie pisze ze to jest juz pewne pisze ze niewiadomo czy to wejdzie a jak cos to za 1gora 2 lata bo moj ojciec ma firme swoja i wie jak to jest i nie wazne jest to czy masz 13 czy 14 lat bo jak umiesz sie zachowac na drodze ale sa wyjatki :roll: :roll:

Tytuł:
**

Pojazd:
Wiecie co jak powiem na ten temat tylko prosze bez śmiechów mi tutaj. Te lepszej jakości chińczyki poprawiają bezpieczeństwo. Taki mały przykład, nie ma tyle mocy żeby szpanować więc jeździmy tym powoli, często się psuje więc nie jesteśmy świadomi jakich niebezpieczeństw uniknęliśmy, dobre to na pierwszy skuter bo nie szkoda jak sie gdzieś wywalimy, części tanie itp. Poza tym jak ktoś ma się rozbić z powodu głupoty to przynajmniej sie rozbije na nikomu niepotrzebnym skuterze.

Co do prawka AM jestem za, ale pod warunkiem że to będzie tanie ogólnodostępne i egzamin praktyczny w mieście. Może duze wymagania ale na placu jak dotej pory nie nauczymy się jeździć!

kamil7s pisze:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1084810702

Sprzedam Yamahe jog RR!! Warto

Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 20:38 przez kamil7s, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
jasiu226 pisze:
Jak zacząłeś kurs to się nie bój, prawo nie działa wstecz, niby ma to wejść od stycznia 2010, ale nie wiadomo...
liczy sie data otrzymania uprawnien a nie rozpoczecia kursu ot co

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdaniem to dobrze kartę motorowerową wydawać wydawać WORD czy coś takiego żeby zrobić odsiew pseudo motocyklistów którym się wydaje ze umieją jeździć, sam zdawałem kartę i wiem ze w Polsce nie jest o nią trudno bo każdy idiota może zdać. U nasz próg był 2 błędy w teście tak ze przy najmniej przepisów trochę poznali ale i tak większość już nie pamięta co znaki oznaczają zresztą nie tylko oni bo kierowcy samochodów zapominają ze to nie Mongolia i tu nie decyduje prawo większego tylko przepisy ruchu drogowego ale to już inny temat największy plus według mnie to to ze znikną dziatki na colibrach :mrgreen:

:twisted: BORN TO PERFORM :twisted:

Tytuł:
ja bende zdawal wordzie w marcu dzwonie w styczniu czy sa te przepisy ale wejda tak jak powiedzialem 1 gora 2 lata bo to sa jeszcze jak narazie tylko przepuszczenia jak by moglo byc bo maja czas do 2013 roku do zmian przepisow a oni maja znacznie wazniejsze sprawy na glowie nie pisze tego dla pocieszenia tylko dla prawdy pozdro. :<

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3