Dzisiaj jest 23 lis 2024, 0:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemanko ;)
Może macie jakieś pomysły , jak zwalczyć tego muła ? set: wydech s6 pro replica + zrobiony port cylka pod ten wydech. gaźnik 17,5, wario r/t z rolkami 3.5g + przeciwtalerz polini jakiś tam :D , sprzęgło malossi flay i sprężynki pomarańczowe stage + docisk hebo +90. no i chyba mniej więcej tyle . Założyłem te sprężynki i ten docisk taki twardy ponieważ myślałem że to przez nich ten muł , no niby wcześniej też był nawet na zimnym ale teraz na zimnym jest moc aż miło a wystarczy że się przejedzie jakieś 250m i robi okropnie buuu na starcie :( Czyli napęd w miare git to przejdźmy teraz do gaźnika :D po różnych regulacjach z mieszanką i powietrzem doszedłem do wniosku że może teraz poeksperymentuje z dyszami głównymi :D więc tak na 90- to nawet zbytnio nie chciał ruszyć o wkręcaniu nie mam mowy hehe :D na 95 już lepiej ale muł jak był tak był :D na 100 wydaje mi się ze najlepiej sobie radził ale też po przejechaniu mniej więcej tych 250m znowu na starcie robi sie muł :( no i jeszcze próbowałem z dysza 108 ale na tej to już przerywał i też ciężko mu było ruszyć :( iglica na przed ostatnim ząbku czyli jak jest na środku to o jeden ząbek niżej czyli iglica jest o ten jeden ząbek wyżej :D Aha i jeszcze mam stożek ale zaklejony w koło ma tylko te dziurki z przodu :D myślałem że to przez niego ale jak jechałem i przytkałem go trochę ręką to zaczął przerywać :(

a tu krótki filmik : http://www.youtube.com/watch?v=4KPbgNEdQHM

Ostatnio zmieniony 15 lut 2014, 19:09 przez Mattrack, łącznie zmieniany 1 raz
post zawierał słowo o treści niedozwolonej

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd: Aprilia SR Stealth
muł na początku jest winą sprężynek sprzęgła bo po rozgrzaniu tracą swoje właściwości... zmień na nowe :)

Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip 2
Muł powoduje Ci sprężyna centralna po rozgrzaniu traci właściwości, z tego słyną sprężyny Top Racing. To samo się tyczy sprężynek.

*

Pojazd:
Nic nigdzie nie traci :D sprężynki są nowe pomarańczowe stage6 a docisk nawet zakładałem hebo +90 i to samo :( wczoraj jeszcze założyłem tak zwany twist control domowej roboty czyli kulki z łożyska w kolektorze. Nic to nie dało nawet na podniesionym tylnim kole robił jakieś 2 sekundy uuu. Wiec doszedłem do wniosku że to nie może by napęd i zacząłem znowu od gaźnika i o jakiejś 7 na wieczór udało mi się dojśc do takiego momentu że miałem ten zasrany stożek zaklejony cały w koło i nawet tu od przodu prawie połowa zaklejony + do tego dysza 90 i nawet już uu zbytnio nie zrobił nawet jak się przejechałem ale zdążyłem tylko wyprowadzic go z garażu i nawrucic na podwórku i zaczął strasznie dymic i łapac odcine tak jak by go zalewało :( . Jutro pożyczę mniejsze jeszcze dysze od kolegi i zobaczę, ale wydaje mi się że na małej dyszy to i z v-maxem szału raczej nie będzie ? :( No i już nie wiem :( Gaźnik tec, iglica na środku, stożek air box.
Tak że raczej na pewno to gaźnik . Tyko co ? Ma ktoś jakieś propozycje ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]