Siemanko ;)
Może macie jakieś pomysły , jak zwalczyć tego muła ? set: wydech s6 pro replica + zrobiony port cylka pod ten wydech. gaźnik 17,5, wario r/t z rolkami 3.5g + przeciwtalerz polini jakiś tam
, sprzęgło malossi flay i sprężynki pomarańczowe stage + docisk hebo +90. no i chyba mniej więcej tyle . Założyłem te sprężynki i ten docisk taki twardy ponieważ myślałem że to przez nich ten muł , no niby wcześniej też był nawet na zimnym ale teraz na zimnym jest moc aż miło a wystarczy że się przejedzie jakieś 250m i robi okropnie buuu na starcie
Czyli napęd w miare git to przejdźmy teraz do gaźnika
po różnych regulacjach z mieszanką i powietrzem doszedłem do wniosku że może teraz poeksperymentuje z dyszami głównymi
więc tak na 90- to nawet zbytnio nie chciał ruszyć o wkręcaniu nie mam mowy hehe
na 95 już lepiej ale muł jak był tak był
na 100 wydaje mi się ze najlepiej sobie radził ale też po przejechaniu mniej więcej tych 250m znowu na starcie robi sie muł
no i jeszcze próbowałem z dysza 108 ale na tej to już przerywał i też ciężko mu było ruszyć
iglica na przed ostatnim ząbku czyli jak jest na środku to o jeden ząbek niżej czyli iglica jest o ten jeden ząbek wyżej
Aha i jeszcze mam stożek ale zaklejony w koło ma tylko te dziurki z przodu
myślałem że to przez niego ale jak jechałem i przytkałem go trochę ręką to zaczął przerywać
a tu krótki filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=4KPbgNEdQHM