Dzisiaj jest 07 cze 2025, 0:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox <3
Witam mam pytanie który z tych trzech cylindrów najlepiej zgra się z Yasuni R'ką i jest najbardziej żywotny? Chodzi o cylindry: Cylinder Kit Stage6 Streetrace 70cc, Cylinder Kit DR Evolution 70cc, Cylinder Kit Malossi Sport 70cc. Nie chcę opinii kogoś kto wgl. nie miał do czynienia z tymi cylindrami tylko ludzi którzy mieli czy testowali.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Składa się że swego czasu prowadziłem dystrybucję i miałem do czynienia niemal z każdym sportem, przez co dysponuje szerokim zakresem wiedzy w temacie.

Najlepiej zgra się z Malossim ze względu na to że sam producent dedykuje wydechy Yasuni pod swoje wynalazki aczkolwiek to sport więc w głębszą filozofie na temat strojenia takiego wydechu z danym cylindrem klasy sport nie ma sensu czy ten, ten lub ten ta różnica jest niemal nie zauważalna ponieważ jest to różnica na przełomie dziesiątych konia i z wydechem nie wyższej klasy niż właśnie Yasuni R będzie to dobrze współpracowało.

+(street, dół / malossi, dół / dr.evo, prędkość -obiektywne spojrzenie, wszystko zależy od strojenia bardzo obszerny temat, dużo można by się wypowiadać)

Ale jeśli już chcesz wiedzieć to Stage6 jest dość egoistyczne i ma dużo dużo większe możliwości w swoim zakresie części niż właśnie Malossi czy Dr.Evo które są szeroko otwarte na różnorakie opcje, wybaczają dużo błędów.

Żywotność w trzech przypadkach jak i w przypadku mocy jest bardzo podobnie, co nie zmienia faktu że różnie to bywa, jeden dotrze lepiej drugi gorzej, jeden będzie latał z C21 i sportem a drugi z Yasuni Z/R.

Bardzo dużo osób korzysta/ło z połączenia Malossi sport, Yasuni r co świadczy o dobrej wydajności takiej współpracy.
Pamiętaj że nie robisz BigBore więc nie myśl za dużo bo nie wyjdziesz z tego i się zapętlisz i zwariujesz, krótko... sport to nie dylemat! :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozmyślaj się między dr evo, a malossi. Ten pierwszy ma lepszą żywotność (tłok asso), resztę napisał kolega wyżej.

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox <3
Dzięki wielkie za pomoc, biorę malossi + port by redus

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]