Dzisiaj jest 25 sie 2025, 0:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Ścigacz
Dzień dobry mam pytanie od nośnie Yamahy TZR 50 i Aprilia RS 50 muszę wybrać jeden z nich do zakupu nowego motocykla i nie wiem co lepsze i jakie mają wady proszę o szybką odpowieć

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
chyba największa wada to taka że to pierdzidełka 50cc, głośne, wyje i nie jedzie, szkoda pieniędzy jeszcze na nowy? moja rada uzbierać na normalny motocykl a nie pseudo sporta

Awatar użytkownika

Pojazd: C4
barto96 pisze:
chyba największa wada to taka że to pierdzidełka 50cc, głośne, wyje i nie jedzie, szkoda pieniędzy jeszcze na nowy? moja rada uzbierać na normalny motocykl a nie pseudo sporta

barto96 pisze:
Pojazd: CPI Aragon Gp 70

A teraz wyjdź. :lol:

To ma być nowy motocykl czy używany? Oba są bardzo dobre, zależy jaka stylistyki bardziej się Tobie podoba, osiągi mają bardzo podobne.

Awatar użytkownika

@up a tobie o co chodzi? jakiś masz problem w tym że Ja jeżdże skuterem z cylindrem większym? może zauważ że nie mam prawka a2 i nie mam normalnego motocykla a nie ukrywam że na niego zbieram

ps. autor napisał że ma być nowy

Awatar użytkownika

Pojazd: C4
barto96 pisze:
@up a tobie o co chodzi? jakiś masz problem w tym że Ja jeżdże skuterem z cylindrem większym? może zauważ że nie mam prawka a2 i nie mam normalnego motocykla a nie ukrywam że na niego zbieram

Zauważ jak się odnosisz do innych, bo według mnie to po ludzku nie potrafisz odpisać konkretnie na dane pytanie. Trochę zluzuj.
To było trzeba zarobić i zrobić A2 i kupić ten motocykl. Nie przyjąłeś do świadomości faktu, że user może nie ma możliwości kupna większej pojemności z przyczyn losowych, ani zrobienia prawka.

Awatar użytkownika

Wyraziłem swoją opinie czyli zrobiłem to co mi wolno a TY wjechałeś na mnie jak jakić ormowiec, więc kto tu się do kogo odnosi, jak chcesz pogadać to na PW a nie nabijasz posty...

Też uważam, że kupno NOWEJ pseudo wyścigówki 50ccm jest bez sensu i tu nie chodzi o to, że ja mówię, że one są do dupy (nie uważam tak), a ktoś mi powie, że sam jeżdżę skuterem. Nie o to chodzi. Ja kupiłem skuter używany, bo wiem, że się na nim będę uczył jeździć (w sumie to człowiek uczy się cały czas) przez te 5 lat, a potem się będę przesiadał coraz to wyżej.
Nawet jak na wiosnę będę kupował motocykl na A2, to też nie będę wydawał całych moich oszczędności, bo to też nie ma sensu. Nie ma nic konkretnego na A2 (może oprócz fajnych SM). Z kategorią A2 będę latał ze 2 lata, a potem mogę robić A - dopiero wtedy będziemy myśleć o poważnych zakupach.
Ale w sumie to i tak decyzja autora tematu, ma kasę to niech bierze - tylko to już się nie zwróci.

Wracając do tematu, nie jestem w stanie Ci konkretnie uzasadnić co miałbyś wybrać, ale wydaje mi się, że te oba motorowery są prawie jednym i tym samym. 2t, 50ccm - wielkich różnic między nimi nie będzie.
Po prostu załatw sobie przejażdżkę próbną jednym, potem drugim i wybierz najwygodniejszego :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]