Dzisiaj jest 19 sty 2025, 12:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd: SR50 R
Jeszcze mam trochę czasu ale chce się już dowiedzieć :D w tym roku kończe gimbaze i chce isć do jakieś dobrej sql w KRK "dobre" chodzi mi o to żebym się czegoś nauczył kierunek elektromechanik samochodowy wszyscy mi mówią żebym szedł do zawodówki bo w technikum niczego się nie nauczę. Dobrze się uczę i bez problemu mógłbym iść do technikum ale wszyscy mi odradzają. Pytanie moje jest takie jak z towarzystwem w zawodówkach ? Bo ogólnie chodzą pogłoski że bydło i do zawodówek idą największe debile. Jak jest w rzeczywistości ?

Obrazek
DUŻO ZDJĘĆ WEJDŹ-ZOBACZ-ZOSTAW PO SOBIE ŚLAD !
viewtopic.php?p=2300021#2300021

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Współczesna elektromechanika jest trudna, nie myśl sobie że pójdziesz do szkoły nauczą cie wszystkiego, skonczysz szkołe i bedziesz miał prace do końca życia. Samochody są coraz bardziej nowoczesne, wszystko się zmienia, ciągle się trzeba uczyć.

2 razy się zastanów czy na prawde chcesz być elektromechanikiem, bo elektromechanika to nie dłubanie w skuterku wieczorkami i "ja już umiem"

Sam zrezygnowałem z elektromechanika

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

**
Awatar użytkownika

Akurat wiem dokłądnie na czym polega praca w tym zawodzie :D napraw awszystkich elektrycznych podzespołów w samochodach(klimatyzacja, abs, esp i wiele innych + elektryka silnika ) ale też diagnostyka komputerowa vag i te sprawy. Mój tata handluje samochodami i jak to zawsze trzeba coś zrobić, podpiąć do komputerka, mam w domu jakiś kabelek i tak się bawię. Mam styczność z elektromechanikami, mechanikami. I czasem cos próbuje naprawić jak się nie uda to dopiero dzwoni się po elektromechanika czy mechanika :D

Jeśli mogę wiedziec to czemu zrezygnowałeś ? chodziłeś do zawodówki ?

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Chodziłem do zawodówki. Akurat w mojej szkole wszystko zależało od praktych które sam sobie załatwie. Zrezygnowałem ze względu na szefa który dawał po dupie. Może i bym skończył tą szkołe gdyby nie te praktyki, ale jak się zacząłem dowiadywać że po 20 latach pracy praktykantów u niego ani jeden nie zostal mechanikiem to podziękowałem .

Możesz próbować, jak ci się nie spodoba to przecież się przepiszesz, idz do technikum obczaisz co i jak, jak się nie spodoba to się przepiszesz :)

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

**
Awatar użytkownika

A gdzie chodziłeś do szkoły ? Gdzieś do centrum krk ? I gdzie miałeś praktyki że szef tak dawał po dupie? I w jaki sposób ? Tylko bylo przynies podaj pozamiataj czy do aut cie tez dopuszczał ? Slyszałem że najlepiej znaleźć sb praktyki w dużym serwisie ?

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]