Siemanko z tej strony
BugsNa forum jestem już od trzech lat lecz założyłem nowe konto bo tamte miałem strasznie zaśmiecone (nie korzystam z tamtego już, nie bawię się w multi konto)
To więc zacznijmy właściwy temat.
Dziś zakupiłem swoją Yamahę TZR z 2005r, wszystko mi pasowało, malowanie ładne, nie jest jakoś tragicznie stara, jeździć jeździ bez problemu i o to mi chodziło. Jednak to co się wydarzyło w czasie powrotu z TZR do domu mnie rozbroiło, myślałem, że z siebie wyjdę, była wichura, strasznie padał deszcz i wiatr wiał, zrywało gałęzie i taką oto gałęzią TZR oberwała po kierunku i go upier*oliło, trzeba kawałeczek plastiku dospawać do błotnika. Eh, czuję się zażenowany. Z drugiej strony lepiej jak kierunek niż owiewka.
Setup:
Wydech Yasuni SPR3
Cylinder 90cc + porting + nowy oryginalny tłoczek
Dell'orto 16mm
Wał Top Racing Race HQ
Sprężynki sprzęgła Malossi
Łożyska w całym silniku SKF
Tarcze sprzęgła NHC
Wszystkie nowe uszczelniacze
Optyka:
Paski na Felgach
Brak lotki
Czerwone zaciski hamulcowe
Matowa szybka
To co wypisałem to zostało zrobione już jak ją kupiłem, tezia na prawdę pięknie brzmi i mechanicznie nie chcę jej nic zmieniać bo piękny ma dźwięk
Moje plany są następujące co do TZR:
-Kanapę oddać do tapicera (obecna troszkę popękała)
-Założyć nowe manetki STR8 Offroad
-Kupić okleinę i okleić owiewki
-Kupić kierunkowskazy na tył
-Tankpad carbon
Jeżeli macie jakieś pomysły optyczne by coś do niej dodać to chętnie wysłucham, proszę komentować. Wiem, że jest brudna cała bo zdjęcia robione telefonem od razu po przyjeździe ale no cóż, tak wieje, że ciężko stać na podwórku więc mam nadzieję, że jutro wam dam fotki zrobione lustrzanką umytej tezi.
Pozdrawiam
Bugs Zdjęcia: