Dzisiaj jest 21 lip 2025, 10:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Peugeot Vivacity Silver Sport
Witam. Mam pewien problem w mojej vivce a dokładnie z tłumikiem. Od razu powiem że gdy kupiłem skuter ten wydech był założony. Mój tłumik niejaki Doppler S3R po prostu odstaje i nie wygląda to zbyt estetycznie ,wywnioskowałem że on po prostu nie pasuje do silnika stojącego AC (jaki ja mam) tylko do tych leżących czy jak one sie zwią:D czy jest tak jak ja myślę? i czy jak założę jakiś pasujący wydech np. LeoVince TT to będzie wszystko normalnie ? :< :P

tutaj link do zdj jak to mniej więcej wygląda ,chodź u mnie jest chyba jeszcze gorzej :D
(niestety nie mogłem dać zdj mojego skuterka bo aktualnie jest cały rozebrany) :)
http://imageshack.com/a/img600/5089/1kli.jpg

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
ten typ tak ma :) jesli masz cylek stojacy to za chiny nie wsadziłbys tego wydechu do silnika z cylkiem leżącym (inne kolanka) wydech pasuej najprawdopodobniej ale wiekszosc wydechów sportowych jak i niby sportowych końcówki wydechu tak odstają

Barton falcon
SET :
-Dr Evo 70
- Wal motoforce
- yasuni c16
- Gaźnik dellorto 21
-Wariator stage6 oversize r/t
- Sprzęgło Hebo Racing 107
- Dzwon stage6 wingcooler 107

Stróż Forum

Pojazd:
co z tego że odstaje, ma działać a nie wyglądać, daj oponę z tyłu 120 albo 130mm i będzie normalnie

*

Pojazd: Peugeot Vivacity Silver Sport
Cytuj:
wydechów sportowych jak i niby sportowych końcówki wydechu tak odstają

no tak tylko u mnie jest ten problem że nie sama końcówka odstaje a cały wydech ;/
Cytuj:
co z tego że odstaje, ma działać a nie wyglądać, daj oponę z tyłu 120 albo 130mm i będzie normalnie

jak najbardziej sie z tobą zgadzam pod względem że ma działać a nie wyglądać ,jednak ja jestem wybredny i chce by to wszystko było dopasowane :> a z tą oponą to chyba za dużo pierdzielenia łątwiej by już było wymienić tłumik na pasujący :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]