Dzisiaj jest 25 lut 2025, 5:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
*

Pojazd: honda x8r
Rafalak jak na 70 to nie zaduzo leci niektórym taki set lata po 100 a jak czytalem ze jeden gosciu zrobil full 70 to mu 115 ciagnela bez regulacji . Czytalem ze seryjne hondy lataja 75 a jak gosciu sam wydech z waiem zmienil 85 :) A co z tym top racing co dalem linka ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Rally70LC
Jak na sam cylek z wariem to spoko , tym bardziej na gazniku 12.
Co do tego waria Top to raczej nie będzie pasować. Poszukaj sobie tego Polini i będzie dobrze z Giannelli na pewno da dobre osiągi.

Apka Rally :)
Stage6 Streetrace 70cc LC
Dellorto Black Editon 19MM/Filtr oryginał
Wariator Stage6 Sport Pro/Przeciwtalerz Stage6
Pasek Dayco
Sprzęgło Polini 3G/Dzwon Polini Speed Bell
Wał Top Racing Evo NG
Wydech Giannelli Shot V2

Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip 2
''Kolesiowi 115 bez regulacji jechał'' Nie czytaj takich tematów, bo był już tutaj pewien użytkownik, który twierdził, że chińczykiem 4t serią roxy bierze, także wiesz, to dużo zależy od tego ile ważysz i przede wszystkim od regulacji, rzadko zdarza się trafić w sedno z regulacją, że za 1 razem jest najlepiej, chociaż mnie się tak udało, aczkolwiek znam się na tym trochę i wiem jakiej centralki i rolek należy użyć do danego setupu, po za tym jak się przy tym pracuje na co dzień to jest proste jak je*anie za przeproszeniem, ale nie powiem Ci, czy pojedzie 98, czy 102km/h tutaj tak jak mówiłem liczy się waga ciała, regulacja i przede wszystkim przełożenia, na przełożeniach na przyspieszenie nie osiągniesz Bóg wie jakiej prędkości maksymalnej.

*

Pojazd: honda x8r
A więc ostateczne pytanie : Opłaca się dołożyć do tej hondy z 400 zł ( wariator malossi multivar + gianelli extra ) czy sprzedac na wakacje dozbierac i kupic derbi sende, gilere smt itp. ? Bo niechce ze jak kupie te czescie ze vmax z 60 poprawi sie na 70 bo wtedy sie nie opłaca, jesli tez ktos ma taki podobny zestwa sam wariator i tlumik ile wam leci ? Wiem, wiem zalezy to wszystko jak wyreguluje bla, bla, bla i takie tam mi nie chodzi ile mi to co do jednego kilometra poleci tylko ile w przyblizeniu np 80 75 pytam ile leca wam takie zestawy a nie kogos takiego co niemial z tym nic do czynienia, juz prosze mnie nie pouczac o regulacji itp. wiem ze od tego duzo zalezy mi chodzi nie o przyspieszenie lecz o vmax. Z tego co wiem Top racing NG niema do mojej honcy :( ?

-- 05 kwie 2014, 12:21 --

Pomoże ktoś ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2