Dzisiaj jest 24 lut 2025, 22:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Cześć, mam do wyboru:

- Polini Speed Control
- Top Racing Next Generation
- Malossi Multivar

Mam następujący set:
- Cylinder Malossi Sport 70
- Gaźnik 19mm Tec
- Wydech Polini For Race 3
- Sprzęgło Tec Evo Racing
- Dzwon Malossi
- Pasek Dayco
- Króciec Motoforce
- Ssanie Polini

Zależy mi, aby skuter dobrze, płynnie przyspieszał, żeby nie wył i dobrze się wkręcał jednocześnie, co wybrać, doradzają mi Multivar, a co mam kupić, bo nie wiem, w końcu Malossi to dobra firma doradźcie mi coś prosze.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Multivar to dobry wariator, ale tej starszej generacji 2000 bo nowy to podobno jeden wielki niewypal, dlatego nie jestem zbyt przekonany do tego wariatora.Proponowałbym Ci te dwa co zostały, jedni mowia ze Top Racing NG to dobry wariator w swojej cenie i sa przyzwoite osiagi na nim,o polinim tez nie slychac zlego slowa.Ja osobiscie wybralbym polini.

Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip 2
Polini nie jest złym wariatorem, ale jeżeli chodzi o osiągi, to Top Racing NG to miazga, jedyny problem to rolki, gdyby nie to to idealny wariator, Polini w silnikach p/g mają rolki 16x13.

**

Pojazd: Aprilia Rally AC
pytanie o to samo w koło zaczyna się robić nudne... bo w tym tygodniu to już widziałem z 5 tematów opierających się o dobór wariatora (a reszta w 95% to dobór całego zestawy)... jeśli macie mózgi to weźcie myślcie xD poszukajcie trochę itp... a nie tylko wiecznie każdy na łatwiznę... bo jak wspomniałem robi się to nudne a zarazem śmieszne i żenujące xD a wszystko odbywa się cały czas na jednym schemacie w stylu "dr evo 70, gaźnik 19, multivar i yasuni c16" lub "malossi sport 70, gaźnik 17,5, polini cs (lub też multivar xD) i yasuni r" no może czasami przewija się jeszcze s6 pro replika xD ale po czasie się okazuje, że niektóre schematy nie są idealne:P bo np wario topa NG rozpierdala jak gnój po polu wariatory wyżej wymienione xD tyle w temacie pozdrawiam;)

Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Zip 2
Uśmiałem się przy Twojej wypowiedzi, komicznie to opisałeś, ale masz rację, tak jest, sam odpowiadam w temacie '' ... Dr Evo + Yasuni C16 ... '' po kilkanaście postów dziennie, zamiast się raz zdecydować to koleś wypytuje po 30x o to samo, a potem nagle zmienia zdanie i coś innego chce, no trochę opamiętania ludzie złoci, jak się decyduje na setup, to na 1 a nie 10, ja się 3 dni zastanawiałem i głowiłem, aż szukałem ludzi, co mają Dr Evo przy średnim sporcie, żeby zobaczyć, jak to jeździ i się zdecydowałem, bo jest miazga. :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]