Dzisiaj jest 15 lut 2025, 3:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: 4T!!
Witam mam problem z skuterem miałem mały remont wszystko było odłączone i zacząłem wszystko składać powoli do celu i nadszedł mały problem: stacyjka się rozleciała więc ją odłaczyłem i jakims cudem skuter odpalał i jeździł dziś jednak ją naprawiłem i próbuje podlączyć gdyby ktoś posiadał ZDJ kostki tej co wychodzi z stacyjki (6 pinów) bardzo bym był wdzięczny gdyż wszystko podłączam światła podświetlenie wszystko działa lecz gdy próboje podłączyc 2 kable (zielone) chyba kierunkowskazy to wszystko się kopci ;/ ps. skuter jak chodzi to stacyjka wgl na niego nie działa nie da się go wyłączyc przez stacyjke tak jakby cała elektryka nie miała kontaktu z silnikiem ma ktoś jakaś rade może czegoś zapomnialem podłączyc... Prosze o pomoc pozdrawiam ,,Skuter 4t Quest Q3

Skomentowałem ? ;-) wpadnij też zobaczyć do mnie ;>

post2431223.html#p2431223

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: Coliber
Zielone kable sa od masy.

-- 26 kwie 2014, 18:37 --

Zielone kable sa od masy.

*
Awatar użytkownika

Pojazd: 4T!!
no tak ale przed kostka mam 2 zielone i do stacyjki 2 zielone i jeśli je łącze to pali mi bezpiecznik od razu ;/ może źle podłączyłem stacyjkę ma ktoś zdjęcie kostki z stacyjki na 6 pinów jak tam maja być te kable poukładane bo ja mam je tam pourywane i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać napięcie umiem podłączyć ale tam jest dużo kombinacji...

-- 27 kwie 2014, 23:28 --

ktoś ma jakieś rozwiązanie dodam, iż stacyjka w ogóle nie współgra z silnikiem jak np. wylaczam zapłon zawsze skuter się wyłączał a teraz nic ;(

Skomentowałem ? ;-) wpadnij też zobaczyć do mnie ;>

post2431223.html#p2431223

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]