Dzisiaj jest 15 lis 2024, 17:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Peugeot Trekker
Witam
Dzisiaj wymieniłem gażnik na nowy ponieważ mój stary już przeciekał.Podczas wymiany zamieniłem dysze na większa która byłą wkręcona w starym gażniu pownieważ gażnik kupiłem ten samo co mam tylko że nowy skuter jest dość dobrze wyregulowany na niskich obrotach od niskich też nawet ładnie ciągnie lecz jest to całkowita zamiana przyśpieszenia niż na starym gażniku.Mój set
Airsal t6 70 racing
Wario Polini Hi-Speed
Wydech Malossi Mhr
Dysza 80
Rolki 5,5
Jak na razie był nastrojony na wyskokie obroty i na starym gażniku cięzko dochodził do 20 a pózniej dostawał kopa i miał mocne pierdyknięcie już do wysokiego v-max'a a na tym gażniku ładnie ciągnie od niskich a pózniej jakoś jedzie niby ma te swoje przyśpieszenie ale nie ma tego pierdolnięcia podczas wkręcania się i jak dla mnie jest to wrażenie jak by stracił o połowe mocy nie wiem czy to wina gażnik może trzeba dodać większą dawkę powietrza czy ten cylinder ma ciągnąć od niskich i dopiero teraz jest dobrze wyregulowany no nie wiem
Pomóżcie :d

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]