Dzisiaj jest 24 lut 2025, 15:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem
*

Pojazd: Keeway Flash
Witam wymieniłem dziś cylek na poj 70cc odpaliłem wszystko cacy chodził sobie na wolnych to go złożyłem do końca, niestety przy jeździe próbnej napotkałem nastepujący problem mianowicie jechałem 45 km/h i momentalnie zgasły wszystkie kontrolki z tablicy rozdzielczej i światła już myślałem że go będe pchał do domu ale odpalił za pierwszym razem chciałem jechać tylko zatankować ale niestety nie było szans na kontynuowanie jazdy gdyż problem następował raz za razem gdy już kilka razy tak sie stało i miałem znowu go palić napotkałem opór na kopce myślę że to od tego że tłok spuchł postał 3 minuty i go odpaliłem problem znika jeśli nie włącze świateł mam więc pytanie do was co może być przyczyną takiego zachowania się skutera. Skuter to Keeway Flash 2008 rok. Pozdrawiam ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł: Re: problem
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
po odpaleniu ile chodzil na wolnych? jak ze smarowaniem , dolales oleju do baku na lepsze smarowanie ? rozgrzales przed jazda ? samo to ze jechales 45km/h i na stacje to wg mnie za duzo, z tym trzeba sie obchodzic jak najdelikatniej, mozliwe ze ten tlok Ci spuchl juz

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł: Re: problem
*

Pojazd: Keeway Flash
taak było dolane dymił ze jprdl ale martwi mnie to że o. gaśnie a z nim momentalnie wszystko jak byś odciął prąd cały głównym wyłącznikiem a jak spuchł to jeszcze do uratowania jest ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]