pawelhead pisze:
Ardr, to nie zapomnij dać znać, jak przepis wejdzie w życie;) Też chyba kupię coś w okolicy 6000zł. Kiedyś myślałem o x8, lub x9; x-max 125, atlantic 125, sym gts 125 i może się trafi jakiś Ymco dink street 125. Żadne 125 o wyglądzie 50 mnie nie interesują;) Na burgmana (szczególnie) lub majesty też raczej nie patrzę - wszyscy chcą je mieć, jak passata jakiegoś, a co dopiero jak się przepis zmieni. Faktycznie co do informacji na temat 125, to jest niewiele. Ja bym się nie napalał na konkretny model, tylko kupił to co będzie (z kilku tych modeli, które ci się podobają) w najlepszym stanie. Na drugi koniec Polski też nie zamierzam jeździć - teren województwa to max. Za ok 6000 można mieć nowego agility city 125, do przemyślenia.
że,wejdzie taki przepis o możliwości jazdy skuterem 125cm. dla posiadaczy prawa jazdy kategori,,B'' jest pewne ...za taka ustawą było 3/4 posłów, już jest w senacie mam nadzieje ,że przed wakacjami będzie można śmigać.. co do Twoich sugestia,to Yamaha x-max 125.. bardzo mi się spodobała.. nie wiem jak mogłem ją przeoczyć... poczytałem o niej i opinie są na prawdę bardzo pozytywne..
żadne kymco nie wchodzą w grę ..
Yamaha x-max 125. znalazłem nie daleko mnie cos takiego..
http://allegro.pl/yamaha-x-max-125cm3-z ... 25699.html jak nic mi nie wypali na wykend ,to będę chciał jechać się mu przyjrzeć.. mam pytanie jaki jest realny przebieg do osiągnięcia bez naprawy silnika ,jeśli się o niego dba... przy niektórych modelach widzę oparcie dla pasażera,czy to jest dodatkowe wyposażenie..
dałem temat znajomemu ,który sprowadza samochody,że szukam skutera do 125cm.. jak będzie coś ciekawego ma do mnie dzwonić