Dzisiaj jest 21 lis 2024, 15:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 606  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Milusiewicz pisze:
Czaje się teraz na jakąś dobrą bluzę :P Taką prostą z kapturem .
Co polecicie ?

ja polecam http://hempszop.pl/product_info.php?cPa ... ts_id=2160 ostatnio taką zamówiłem i jest mega kozak
I jeśli jarasz się rapem to polecam ciuchy z HG/DIIL, PROSTO, STOPROCENT

patinek1994 polecam buty DC kupiłem takie w wakacje i są jak nowe w dodatku białe i myślę ze przez długi czas będą.

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:21 przez Hera, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
polecam ciuchy z HG/DIIL, PROSTO, STOPROCENT

Skończysz 15 lat to zmądrzejesz.

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:21 przez klikszen, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Butów napewno nie kupię na allegro... już raz tak zrobiłem i wtopiłem... :/

Peugeot JetForce R-Cup

Tytuł:
*

Pojazd:
klikszen pisze:
Cytuj:

Skończyłem dawno niedługo 17 i co?? jak słuchasz disco polo na wsi to sobie kup ciuchy cropa i po pierwszym praniu będą nadawać się do kosza

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
Ja preferuje nisko i szeroko (ale nie za szeroko)
Poprzeglądałem linki które tutaj podaliście i chyba kupie coś z tych:
http://www.allegro.pl/item807840544_but ... 134_b.html
http://www.allegro.pl/item809281962_nik ... ancja.html
Wcześniej miałem cormaxy, ale nie jestem z nich zadowolony..

Co do spodnie mogę nic ciekawego znaleźć.. Mam ochotę na mass'a, ale nic mi za bardzo nie wpadło w oko.. może coś zaproponujecie ?

Edit:

http://www.allegro.pl/item802343871_mas ... op_30.html
Te mi się nawet podobają...

Hera pisze:
klikszen napisał/a:
Cytat:

Do tego jeszcze należy dodać PLNY ;] Ja skończyłem. Nosze takie ciuchy i jestem zadowolony ;] Nie rozumiem o co ci kaman.. :roll: Ludzie słuchają różnej muzyki jak byś słuchał muzyki klasycznej albo disco polo i miał koszulkę z Mozartem albo kolesiami z boys'ów to co mi do tego ? Widocznie tak styl lubisz ;] Nie wiem co jest głupiego w tych ciuchach.

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:29 przez Tomel-JZK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
"Skończyłem dawno niedługo 17" ma to sens ?? jakoś nie widze sensu wydawania na bluze 200 zł sorry

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hera pisze:
klikszen pisze:
Cytuj:

Skończyłem dawno niedługo 17 i co?? jak słuchasz disco polo na wsi to sobie kup ciuchy cropa i po pierwszym praniu będą nadawać się do kosza

Haha, nie zaczynaj, ok ? To że słuchasz idiotów z firmy i innych sokołów to świadczy o twoim poziomie, dodatkowo pewno masz plakaty "rychu peja solufka" - kiedys go sluchałem, ale tak się nazwać to naprawde trzeba być matołem.
Tak, słucham rapu, bardzo długo, byłem na wielu koncertach i mam taką ocenę o wykonwacach jaką mam, z paroma nawet gadałem, najmądrzejszym z nich jest Tede, ale pewnie jak 3/4 gimbusów (bez obrazy :D) powiesz, że się sprzedał, nie?
:cool:

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:26 przez klikszen, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
jak nie widzisz to nikt ci nie każe kupować ja kupuje to co lubię ja jakoś bym nie wyszedł w bluzie z wielkim napisem cropp. Bluze prosto kupiłem 3 lata temu za 290zł i jeszcze w niej chodzę lub mass'a około 5 lat chociaż już nie chodzę w niej ale jest w jeszcze lepszym stanie niż prosto i wole wydać więcej i mieć porządną rzecz niż mam kupic sobie 30 koszulek po 10 zł i mieć ja na 2/3 dni.

No tede się sprzedał i co z tego większość raperów się sprzedała ale się nie przyznaje do tego i za to tede'go szanuje ze się przyznaje i nie mam plakatów solówki bo ostatnio go mniej lubie mam tylko plakat tede. dobra koniec peace.

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:33 przez Hera, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hera czyli jak miałeś 12 lat kupiłeś bluzę i przez te 5 lat nie urosłeś ... albo tą z prosto tak samo

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

klikszen pisze:
Hera napisał/a:
klikszen napisał/a:
Cytat:

Haha, nie zaczynaj, ok ? To że słuchasz idiotów z firmy i innych sokołów to świadczy o twoim poziomie, dodatkowo pewno masz plakaty "rychu peja solufka" - kiedys go sluchałem, ale tak się nazwać to naprawde trzeba być matołem.
Tak, słucham rapu, bardzo długo, byłem na wielu koncertach i mam taką ocenę o wykonwacach jaką mam, z paroma nawet gadałem, najmądrzejszym z nich jest Tede, ale pewnie jak 3/4 gimbusów (bez obrazy :D ) powiesz, że się sprzedał, nie?
:cool:

Swój chłooooop :lol: !! Ale Sokoła mi tu nie obrażaj bo on już zrobił dobrą robotę ;)
Ja jest fanem Tedego ;] Lubiłem Rycha.. ale po tym co pokazał to szkoda gadać...

patinek1994 pisze:
jakoś nie widze sensu wydawania na bluze 200 zł sorry

Stary.. jak kogoś stać to co w tym złego ? Te ciuchy są bardzo dobre jakościowo.

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:35 przez Tomel-JZK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
patinek ja lubie szerokie ciuchy wiec takie były i tamte ta prosto już nie jest taka szeroka ale w niej chodzę bo to jest najlepsza bluza jaka wydało prosto czyli bluza Prosto Big One

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Spokojnie ! Temat o stylu itp. a nie wyśmiewaniu się z innych . klikszen jeżeli nie podoba ci się ten styl to po prostu tego nie noś . Teksty np. ( wyglądasz jak byś tam narobił itp. to mama zawsze powtarza ) . A że w wieku 16 lat uważacie się za dorosłych i nie chcecie nosić ,,bluz " mass'a , stopro , hg , prosto itp. to już tylko i wyłącznie wasza sprawa :P Ja osobiście chodzę zazwyczaj :
Bluza : Cropp, House, Mass, Element
T-,,szirt : :P - Cropp, Stoprocent ,Dartmoor ,
Spodnie : Diverse
Buty : Etnies , DC
Haha , to tyle :P

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17337054

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Ej, chlopaki, a ja szukam butow na zime, ale nie takie trapery, tylko typu jak kilka postow wyzej .. Moga byc Pumy za kostke czy cos :) Macie jakies propozycje? Tak max do 200/250 zł ? :)

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hera czyli jak miałeś 12 lat i kupiłeś tą bluzę miałeś ją do kostek?? .Nie widzę sensu kupowania bluzy za 290 zł w okresie dojrzewania gdy po roku lub po połowie jest za mała

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hera pisze:
jak nie widzisz to nikt ci nie każe kupować ja kupuje to co lubię ja jakoś bym nie wyszedł w bluzie z wielkim napisem cropp. Bluze prosto kupiłem 3 lata temu za 290zł i jeszcze w niej chodzę lub mass'a około 5 lat chociaż już nie chodzę w niej ale jest w jeszcze lepszym stanie niż prosto i wole wydać więcej i mieć porządną rzecz niż mam kupic sobie 30 koszulek po 10 zł i mieć ja na 2/3 dni.

To dziwne, bo ja mam chyba 2-3 koszulki z reserved (chyba coś podobnego do cropa) i jakoś jeszcze się nie nadają do wyrzucenia :?

Rozumiem Cie, przecież sam nie kupuje "byle czego" tylko akurat moda na noszenie takich ubrań jest póki co dla mnie głupotą. Jak mówisz, ja też wole wydać 300zł ale na jakiś sweter z krokodylkiem czy coś w tym stylu.

To nie jest tak, że ja nie chodziłem w tych ubraniach, sam miałem, chyba nawet mam do tej pory, koszulkę WJ, a w między czasie przewineły się spodnie Akademiks'a itp
Ale z czasem zrozumiałem ze to nie jest super modne, a tymbardziej ludzie nie mówią pozytywnie o takim stylu ubioru.

Milusiewicz, racja, ale koszulka z napisem "Pie@#ol Się" To dla mnie przegięcie
Tymbardziej, że trudno spotkać osobę o wieku 20~ w takiej koszulce.. tylko same 14-15 latki

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:41 przez klikszen, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
To to że ludzie będą mi mówili ze to jest wieś i zle o takim stylu mówią to mam w tym nie chodzić??? NIE jak ubieram się tak jak będę chciał

Moge się tez przyznać ze mam koszulkę z napisem Pier**l się czasami w niej chodzę (oprócz szkoły)

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 21:44 przez Hera, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kolega w tej koszulca Pier** Sie był na szkolnej wigilii :P

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17337054

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hah... a ja i paru kumpli z klasy mamy koszulki "Jeb** Szkołę" i wybraliśmy się w nich do sql :D No i nie było miło :D Dobrze, że miałem czystą koszulkę w szafce, bo musieliśmy przebierać :D

Nie no każdy ma swój styl, każdy co innego lubi i dlatego nie można krytykować go za to... A po za tym jednych na coś stać, drugich nie... Jak go stać to niech ma i nie ma o czym mówić :D

Peugeot JetForce R-Cup

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

klikszen pisze:
ale koszulka z napisem "Pie@#ol Się" To dla mnie przegięcie
Tymbardziej, że trudno spotkać osobę o wieku 20~ w takiej koszulce.. tylko same 14-15 latki

Mój znajomy ma 29lat. Ma żonę, dziecko i sklep komputerowy i ma taką koszulkę ;]

To tak... Sie chodzi w tym w czym Ci wygodnie. Mnie osobiście pier%oli gadanie 'nasrałeś w gacie?'. Jak by sie ludzie przejmowali takimi rzeczami to by wszyscy chodzili w spodniach na kant, koszuli ze sztywnym kołnierzykiem, którą by wkładali w spodnie i wylizanych półbutach.. Boo to się dziadkom podoba ;]

patinek1994 pisze:
Nie widzę sensu kupowania bluzy za 290 zł w okresie dojrzewania gdy po roku lub po połowie jest za mała

To nie kupuj i ELO ZIOMUŚ ! :)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
TheDyszka pisze:
Nie no każdy ma swój styl, każdy co innego lubi i dlatego nie można krytykować go za to... A po za tym jednych na coś stać, drugich nie... Jak go stać to niech ma i nie ma o czym mówić :D

Myślę, że można uznać, za dobre podsumowanie

:wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 606  Następna