Witam, na pewno u wielu z was wciąż brakuje hajsu, a nie ma nawet gdzie zarobić, z pomocą przychodzi nam internet ;)
Są to dwa sposoby które w 100% działają, i stronki są wypłacalne. Przejdźmy do rzeczy:
Pierwszy sposób to skracanie linków, chodzi o to że osoba która kliknie w skrócony link, aby przejść do prawdziwej strony musi poczekać pięć sekund i kliknąć "skip this ad" w tych 5s pojawia się reklama jakiejś strony. Jak to robić?
Rejestrujemy się na stronie:
https://shorte.st/ref/26e2017d1fPrzy rejestracji musimy podać dwa razy e-mail oraz hasło, następnie należy potwierdzić rejestrację klikając w link który przyjdzie nam na e-mail (dochodzi w czasie około godziny, często trafia do spamu, więc należy również tam sprawdzać)
Następnie wklejamy cały link w to okienko:

Klikamy shorte, a potem copy.
Teraz jedyne co musimy robić to zdobyć jak najwięcej wyświetleń czyli pospamić. Najwięcej wyświetleń mają chwytliwe linki typu ebola w Polsce, lub wydłużone wakacje. Dużo wejść mają gołe baby, dodajemy zdjęcie z cenzurką, a w SKRÓCONYM linku dajemy pełne zdjęcie.
Gdzie spamić ?
Najlepiej na grupach na facebooku,dodajemy się do około 60 grup, najlepiej powyżej 1500 osób, jeśli mamy jakiś kanał na yt lub coś w tym stylu to jakieś linki do pobierania itd. dajemy skrócone. Możemy również dodawać skrócone linki na nasze fanpagi. To tylko kilka przykładów, w sumie to możemy wklejać je wszędzie ;)
Najważniejsze ZAROBKI.
Za tysiąc wyświetleń dostajemy około 1.70$. Mi przy dziennym nakładzie 30 min udaje się wyciągnąć około 7$. Czyli moje miesięczne zarobki to średnio przy dzisiejszym kursie dolara to 600 zł ! Mimo że może się to wydawać nie możliwe to przy regularnych spamach i dobrym pomyśle udaje się uzyskać taki wynik. Jak to wypłacić ? Pieniądze wypłacamy przez paypal'a a następnie na nasze konto ;)
Drugi sposób polega na wykonywaniu zadać typu jakaś reklama na forum, lub polubienie strony itp.
Rejestrujemy się tutaj:
http://likemore.pl/index.php?ref=RySioekZa zadania dostajemy punkty. Za 300 punktów mamy doładowanie na telefon o wartości 5 zł. Jest to dosłownie kilka minut roboty aby je zdobyć ;) Przy większej ilości punktów dostajemy możliwość wypłacania pieniędzy. Również na paypal'a.
Tutaj stronka jest mniej skomplikowana, więc nie będę się już rozpisywał, po rejestracji bez problemu dacie radę się skapnąć co i jak ;)
Ten sposób wykorzystuję do doładowywania konta, zawsze coś ;)
Myślę że pomogłem, linki które podałem to reflinki. Wy nic nie tracicie rejestrując się a ja dostaję lekkie upominki ;) Myślę że aby byś fair to za przedstawione sposoby będziecie się z nich rejestrować.
Pozdrawiam i życzę dużych zarobków