Dzisiaj jest 10 sie 2025, 3:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Co lepiej wedlug was kupić budżet mam ograniczony takze z tych dwóch lub jak macie cos to piszcie województwa małopolskie podkarpackie i świętokrzyskie .
http://olx.pl/oferta/derbi-gpr-50-CID5-ID7oEf3.html VS http://olx.pl/oferta/peugeot-xp6-CID5-ID7qCT7.html

Odrazu mówie ze tego xp6 bym wymalował i kupił lampe polisporta jakąś na przód i popoprawiał troche . Jak to oceniacie co lepiej kupić

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd: E46/ Vega swap Piaggio 125
dawid1298, mi się podobają stare GRP i ta no może piękna nie jest ale 1500zł jak by oddał to super cena jak za nią :) Peugeot za to nowszy ale do porobiania ma troszkę też ale ja bym pierw oglądał GPRke a jak okaże się złomem to oglądał peugeota bo za tą kasę cudów też się nie spodziewaj

Zapraszam do obejrzenia mojego swapu, kiedyś siedział chiński 4t,następnie minarelli horizontal a teraz piaggio 125cc

post2459516.html#p2459516

maciej3290 pisze:
Prawda taka ,że doniczka była pełna i do baku się spuścił i mu dysze zalepiło

no za taką cene to nigdy nie wiadomo co to bedzie po zdjeciach dopiero na miejscu ale to jest jakies 15 km od siebie to mozna do obydwu przejechac bo itak zeby to oglądnąć musze zrobic 90 km . Czekam jeszcze na inne odpowiedzi i może na jakieś oferty jak ktos cos ma z tych wojewodztw co napisałem wczesniej DO 2000 zł może lekko ponad

Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio Sfera NSL 50 <3
Moim zdaniem lepiej xp6 bo gprki w tej budzie są ochydneee ;p W peugeocie masz sport wydech odrazu ;] W peugeota włożysz trochę kasy i czasu i malina będzie

WBIJ DO GILERKI
gilera-gsm-50-supermoto-ebs050-t405481.html

tak myślałem własnie w peugeocie zrobił bym plastiki do przodu polisport wydech bym spolerował zalozyl jakis cylek i juz by bylo thx .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]